PEDRALI MALMÖ MLTD 100X36

PEDRALI MALMÖ MLTD 100X36

Kőrisfa skandináv dohányzóasztal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 400.06000000
deviza eladási árfolyamán

Kőrisfa skandináv dohányzóasztal

A Pedrali Malmö MLT dohányzóasztal egy hangulatos és meghitt kiegészítő a terekben, amelyekben otthonos melegséget szeretnénk teremteni. A Malmö kollekció kőrisfa érintése, sajátos formája és hagyományos vonzereje révén egyedi atmoszférát varázsol.

A Malmö MLT dohányzóasztal kerek  Ø 100 cm-es kivitelben készült. Ez a méret ideális a dohányzóasztal funkciójához, amely ideális helyet biztosít a kényelmes tároláshoz és kényelmes használathoz.

Az asztal kúpos tömör kőrisfa lábakkal rendelkezik, amelyek a természetes faanyag melegségét és tartósságát hozzák. Ezek a lábak stabil alapot biztosítanak az asztalnak, miközben elegáns megjelenést kölcsönöznek.

A Malmö MLT dohányzóasztal teteje tömör laminált vagy furnérozott kőrisfa lappal kapható. A tömör laminált anyag könnyen karbantartható, tartós és ellenálló, így hosszú élettartammal rendelkezik. A furnérozott kőrisfa lapok pedig a fa természetes szépségét és textúráját hozzák az asztalra.

Az egyszerű és letisztult formatervezés jellemzi a Malmö MLT dohányzóasztalt, amely könnyedén illeszkedik a különböző belső terek stílusához és hangulatához. A kőrisfa lábak és a fa lapok melegséget és természetes vonzerőt adnak az asztalnak, amely tökéletesen illeszkedik a nappalikba.

A Pedrali Malmö MLT dohányzóasztal kiváló minőségű anyagokból és precíz kivitelezéssel készül, hogy hosszú távon is megőrizze szépségét és funkcionalitását. Ez a bútordarab tökéletes választás azoknak, akik meleg és barátságos hangulatot szeretnének teremteni otthonukban vagy más helyszíneken.

technikai részletek

A termékből kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vevőket és mennyiségeket nem szolgálunk ki.

A termékeken DUBLINO márkajelzés található.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
36
Szélesség (cm)
120
Átmérő (cm)
100
Részletek
Anyag
Fa
Tulajdonságok
Beltéri
Kövess instagramon
Megnézem