PEDRALI PARENTHESIS P10001

PEDRALI PARENTHESIS P10001

Modern lerakó asztal, éjjeli szekrény
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 397.61000000
deviza eladási árfolyamán

Modern lerakó asztal, éjjeli szekrény

A Pedrali Parenthesis P10001 egy sokoldalú és praktikus bútor, amelyet elsősorban éjjeli szekrényként terveztek, de kiválóan használható más környezetekben is. Ez a bútordarab stílusos és funkcionalitásra törekvő megoldást kínál.

A Parenthesis P10001 két tölgy furnérozott rétegelt lemezzel rendelkezik, melyek ívelt oldalakkal vannak kialakítva. Ez a különleges forma és megjelenés lendületet és egyediséget kölcsönöz a bútornak. Az asztallap két tömör laminált vagy márványlapból áll, amelyek tökéletesen kombinálódnak egymással.

Az éjjeli szekrény magassága 450 mm, ami megfelelő méretet biztosít a mellékhelyiségben vagy a hálószobában történő használathoz. Ez a méret lehetővé teszi, hogy kényelmesen elérhető legyen az ágy mellett, és elegendő tárolófelületet biztosítson a közelben tartandó tárgyak számára.

A Pedrali Parenthesis P10001 a tökéletes választás lehet modern belső terekbe, elegáns hálószobákba vagy akár minőségi szállodai szobákba is. A bútor magas minőségű anyagokból készül, és kiemelkedően kidolgozott részletekkel rendelkezik, hogy hosszú távon is megfeleljen az igényeknek.

A Parenthesis P10001 egyszerre elegáns és funkcionális bútor, amely a praktikum és a dizájn tökéletes egyensúlyát hozza létre. Kiváló minőségű anyagokból készült, hogy tartós és megbízható társ legyen a mindennapi használat során.

technikai részletek


A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
45
Szélesség (cm)
42,5
Átmérő (cm)
40
Részletek
Anyag
Laminalt
Fém
Kő, márvány
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Étterem, vendéglő
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Szín
Több színben rendelhető
Stílus
Design
Elegáns
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Ajánlás otthonra
Nappali
Kövess instagramon
Megnézem