PEDRALI PERMANENT 4738

PEDRALI PERMANENT 4738

Padlóra rögzíthető asztalbázis
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Padlóra rögzíthető asztalbázis

A Pedrali Permanent 4738 asztal egy letisztult és megbízható megjelenésű darab, amely diszkrét optikai hatással rendelkezik.

Az asztal rozsdamentes acél oszloppal és padlóra rögzített talppal rendelkezik, amely biztosítja az asztal erős és stabil alapját.

A Pedrali Permanent 4738 asztal különböző méretű és kivitelű felsőkkel kombinálható, hogy megfeleljen az egyedi igényeknek és preferenciáknak. Legyen szó nagyobb vagy kisebb méretű lapról, vagy különböző anyagok és kivitelek kombinálásáról, az asztal rugalmasan alkalmazkodik a tervezési elképzelésekhez.

Ez az asztal a Pedrali minőségi elkötelezettségét tükrözi, és hosszú élettartammal és tartóssággal rendelkezik. Az alapos tervezés és a minőségi anyagok biztosítják, hogy az asztal hosszú távon megbízható és ellenálló maradjon.

Bármilyen környezetben használja is a Pedrali Permanent 4738 asztalt, biztos lehet benne, hogy a funkcionalitás és az esztétikai vonzerő tökéletes egyensúlyban lesznek. Teremtsen egyedi és stílusos megjelenést az asztal segítségével, és élvezze az állandó és megbízható teljesítményét éveken át.
A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
73
Súly (kg)
10
DB / doboz
1
Maximum asztallap átmérő (cm)
90
Maximum asztallap szélesség (cm)
70
Maximum asztallap mélység (cm)
70
Részletek
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Étterem, vendéglő
Iroda, tárgyaló
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Tulajdonságok
Beltéri
Anyag
Fém
Stílus
Minimalista
Kövess instagramon
Megnézem