PEDRALI PLANO PL2

PEDRALI PLANO PL2

Irodai tárgyalóasztal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 391.35000000
deviza eladási árfolyamán

Irodai tárgyalóasztal

A Pedrali Plano PL2 egy modern irodai asztal gyűjtemény, amely kiválóan megfelel a kortárs munkakörnyezet igényeinek, legyen szó esztétikáról vagy funkcionalitásról. Az asztalok kifinomult megjelenéssel és praktikus jellemzőkkel rendelkeznek, hogy hatékony és inspiráló munkateret teremtsenek.

A Plano PL2 asztal különböző méretben elérhető, hogy megfeleljen az egyedi igényeknek és helyszíneknek. Az asztal két négyzet alakú acéltalppal rendelkezik, amelyek erős és stabil alapot biztosítanak. Az asztallap ultravékony tömör laminált anyagból készül, ami nemcsak stílusos megjelenést kölcsönöz, hanem könnyű tisztíthatóságot és ellenálló képességet is nyújt. Az asztalt egy fröccsöntött alumínium keret veszi körül, amely további stabilitást és tartósságot biztosít.

A Plano PL2 asztalhoz opcionálisan kábelkezelés is rendelhető, hogy rendezett és tiszta munkakörnyezetet teremtsen. Ez lehetővé teszi a kábelek egyszerű és diszkrét elvezetését, minimalizálva a rendetlenséget és a zavaró tényezőket.

A Pedrali Plano PL2 asztalok modern és letisztult megjelenést kölcsönöznek az irodáknak és munkaterületeknek. A magas minőségű anyagok és a gondosan kidolgozott részletek biztosítják a tartósságot és a megbízhatóságot hosszú távon. Ezenkívül a Plano asztalok rugalmasak és sokoldalúak, így könnyen illeszkednek a különböző munkastílusokhoz és berendezési koncepciókhoz.

A Plano PL2 asztalok a Pedrali prémium minőségét és dizájnfilozófiáját hordozzák magukban, hogy inspiráló és produktív munkakörnyezetet teremtsenek. Legyen szó irodáról, otthoni iroda vagy tárgyalóhelyiségről, a Plano asztalok eleganciával és funkcionalitással szolgálják a felhasználókat.

technikai részletek

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Részletek
Szín
Szürke
Fehér
Kövess instagramon
Megnézem