PEDRALI REMIND PIXEL

PEDRALI REMIND PIXEL

Pixel csomag a Pedrali Remind székhez
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 401.87000000
deviza eladási árfolyamán

Pixel csomag a Pedrali Remind székhez

1 csomagban 300 db pixel található. Élvezd kreativitásod minden szék összeállításánál.


A Remind a 19. század végi faszékek lágy kanyargós íveit idézi. Fröccsöntött újrahasznosított polipropilén monoblokkból készült fotel: 50%-a fogyasztás utáni műanyag hulladékból és 50%-a műanyag ipari hulladékból. Az átlátszó ülés és háttámla hozzájárul a fotel szellős, könnyű megjelenéséhez, valamint átölelő kényelméhez. A Remind "recycled grey" perforált háttámlája polipropilénből készült apró színes pixelekkel díszíthető, így bárkiből művész válhat végtelen minták alkotásával.

A PEDRALI prémium minőségű termékei a kiváló tervezés és a prémium anyagok összehangolásával jönnek létre, garantálva a kifinomultságot és a tartósságot egyaránt. Az olasz márka híres a letisztult formákról és az innovatív technológiáról, amelyek egyedülálló eleganciát és funkcionalitást kölcsönöznek bútoraiknak. A PEDRALI termékei kiváló választások mindazoknak, akik az esztétikát és a minőséget egyaránt értékelik otthonuk vagy irodájuk berendezésében.

Méretek & részletek

Részletek
Ajánlás otthonra
Kert, terasz
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Bevásárlóközpont
Étterem, vendéglő
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Terasz, kerthelyiség
Stílus
Design
Tulajdonságok
Beltéri
Kültéri
Rakásolható
Szín
Rózsaszín
Piros
Anyag
Műanyag
Kövess instagramon
Megnézem