PEDRALI SNOOZE SNZ01P

PEDRALI SNOOZE SNZ01P

Kárpitos hangelnyelő panel
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 404.46000000
deviza eladási árfolyamán

Kárpitos hangelnyelő panel

A Pedrali Snooze SNZ01P egy hangelnyelő panel, amelyet az irodákban vagy közösségi terekben alkalmaznak az akusztikai minőség javítása és a kényelem fokozása érdekében.

A Snooze panel hangszórókat idéző formával rendelkezik, és változó sűrűségű és vastagságú hőformázott poliészter szál magból áll. Ez a kialakítás lehetővé teszi a hanghullámok hatékony elnyelését, csökkentve ezzel a zajszintet és javítva a hangminőséget a térben.

A panel központi fém elemmel rendelkezik, amely nem csak grafikai jelzést nyújt, hanem lehetővé teszi a könnyű összeállítást és szétszerelést is. Ezáltal könnyen telepíthető és igény szerint áthelyezhető a különböző területeken.

A Snooze panel huzata levehető, ami egyszerű karbantartást és tisztítást tesz lehetővé. Emellett a huzat kiválasztásánál nagy rugalmasságot nyújt, mivel számos szín- és szövetválasztási lehetőséggel rendelkezik. Így testre szabható a környezethez és a dizájnhoz, hogy harmonizáljon a többi berendezéssel és enteriőrrel.

A Pedrali Snooze SNZ01P panel ideális megoldás lehet az irodai vagy közösségi terekben a kényelem és az akusztika javítása érdekében. Segít csökkenteni a zajt és a környezeti hangokat, valamint egy stílusos és testreszabható megjelenést biztosít a térben.

technikai részletek

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
8,5
Magasság (cm)
63
Szélesség (cm)
63
Súly (kg)
1,2
DB / doboz
1
Részletek
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Bevásárlóközpont
Étterem, vendéglő
Iroda, tárgyaló
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Szín
Több színben rendelhető
Stílus
Design
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Anyag
Műanyag
Kárpitos / Textil
Kövess instagramon
Megnézem