PEDRALI STEP 4620

PEDRALI STEP 4620

Lépcsőzetes talpú öntöttvas asztalbázis
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 401.42000000
deviza eladási árfolyamán

Lépcsőzetes talpú öntöttvas asztalbázis

A Pedrali Step 4620 asztal a lépcsőzetes architektúra inspirációját hordozza magában, és az alapjáról kapta a nevét. Ez az asztal tökéletesen kombinálja a letisztult dizájnt és a funkcionalitást, így egyedi és stílusos megjelenést kölcsönöz a környezetének.

Az asztalbázis téglalap alakú, és porszórt homokfúvott öntöttvas alapból és oszlopból készül. Az öntöttvas alap masszív és stabil alapot biztosít az asztalnak, míg az acélcső vagy tölgy oszlop elegánsan illeszkedik a dizájnhoz. Az oszlop anyagának kiválasztása lehetővé teszi az asztal testreszabását, hogy az megfeleljen az Ön preferenciáinak és a környezet stílusának.

A Pedrali Step  asztal különböző méretű és kivitelű négyszögletes lapokkal kombinálható. Ez lehetővé teszi az asztal testreszabását az adott terület és funkció szerint. Választhat kisebb vagy nagyobb méretű lapok közül, valamint különböző anyagok és kivitelek között is válogathat. Az asztal lehetőséget ad arra, hogy a dizájnban és a funkcionalitásban is kifejezze egyediségét.

A Pedrali Step 4620 asztal elegáns és stílusos megjelenést kölcsönöz bármely környezetnek, legyen az otthoni étkező, irodai tárgyaló vagy étterem. A lépcsőzetes architektúra inspirálta dizájnja egyedülálló és vonzó látványt nyújt, miközben a tartósság és a minőség garantált.

Fedezze fel a Pedrali Step 4620 asztal sokoldalúságát és alkalmazkodóképességét, és hozza létre a tökéletes étkező vagy munkaterületet a segítségével. A lépcsőzetes architektúra formája és a különleges anyagok kombinációja kiemeli az asztal egyediségét és különlegességét. Élvezze az elegáns és modern megjelenést, miközben a funkcionalitásban sem kell kompromisszumot kötnie.


technikai részletek

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Súly (kg)
18
DB / doboz
1
Alsó bázis mélység (cm)
40
Alsó bázis szélesség (cm)
40
Maximum asztallap szélesség (cm)
90
Maximum asztallap mélység (cm)
90
Részletek
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Bevásárlóközpont
Étterem, vendéglő
Iroda, tárgyaló
Kávézó, cukrászda
Konferencia, bankett
Szálloda, hotel
Terasz, kerthelyiség
Szín
Több színben rendelhető
Tulajdonságok
Beltéri
Kültéri
Anyag
Fém
Stílus
Industrial
Kövess instagramon
Megnézem