PEDRALI TEAK TOP

PEDRALI TEAK TOP

Kültéri teakfa asztallap
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 395.32000000
deviza eladási árfolyamán

Kültéri teakfa asztallap

A Pedrali Teak Top asztallapok a tömör teakfából készülnek, amelyek kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkeznek a tartósság, vízállóság és hőmérséklet-ingadozások tekintetében. A teakfa természetes tulajdonságai miatt ideális választás kültéri használatra, például teraszokon, kertekben vagy más szabadtéri környezetekben.

A Teak Top asztallapok különböző formákkal és méretekkel rendelkeznek, lehetőséget adva az igényeknek megfelelő választásra. A lapos élük elegáns megjelenést kölcsönöz a felsőknek, és az alapolajos kezelés még inkább kiemeli a fa természetes szépségét.

A 25 mm vastagságú Teak Top asztallapok masszív és megbízható tartósságot nyújtanak. A tömör teakfa anyagának köszönhetően ellenáll az időjárás viszontagságainak, a nedvességnek és a hőmérséklet-ingadozásoknak, így hosszú élettartammal rendelkeznek.

A Pedrali Teak Top asztallapok stílusos és természetes megjelenést kölcsönöznek a környezetnek. A teakfa meleg tónusai és textúrája eleganciát és meghittséget sugároznak. A természetes anyagok használata hozzájárul egy kellemes és barátságos légkör kialakításához, legyen szó éttermekről, kávézókról vagy otthoni teraszokról.

A Pedrali Teak Top asztallapok minőségi és tartós megoldást nyújtanak, amelyek tökéletesen illeszkednek kültéri környezetekhez. Az időjárásálló tulajdonságaik és a természetes fa szépsége egyedülálló élményt nyújtanak, miközben hosszú éveken át élvezhetők maradnak.


technikai részletek

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Részletek
Ajánlás otthonra
Kert, terasz
Anyag
Fa
Stílus
Design
Klasszikus
Vintage
Tulajdonságok
Beltéri
Kültéri
Ajánlás
Étterem, vendéglő
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Terasz, kerthelyiség
Szín
Barna
Kövess instagramon
Megnézem