PEDRALI TEMPERED GLASS TOP

PEDRALI TEMPERED GLASS TOP

Beltéri edzett üveg asztallap
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 400.06000000
deviza eladási árfolyamán

Beltéri edzett üveg asztallap

A Pedrali Tempered Glass asztallapok kiváló minőségű és tartós edzett üvegből készülnek, amelyek széles választékban elérhetők különböző kivitelekben, formákban és méretekben. Az edzett üveg anyaga erős és ellenálló, ami biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízható teljesítményt.

Az üveglapok vastagsága 10 mm vagy 12 mm lehet, amelyek mindkettő esetében megfelelő stabilitást és tartósságot nyújtanak. Az edzett üveg fokozottan ellenáll a törésnek és a mechanikai hatásoknak, így nagyobb biztonságot nyújt használat közben.

A Tempered Glass asztallapok elegáns megjelenést kölcsönöznek a környezetnek. Az üveg sima, fényes felülete és áttetszősége modern és stílusos megjelenést biztosít. Az üveg lapos éle finom és letisztult megjelenést eredményez, amely tökéletesen illeszkedik a környezetéhez.

Az edzett üveg asztallapok sokoldalúak és könnyen kombinálhatók más bútorokkal és dekorációs stílusokkal. Tökéletesen illeszkednek modern, minimalista enteriőrökbe, de ugyanolyan jól mutatnak klasszikusabb vagy elegánsabb környezetekben is.

A Pedrali Tempered Glass asztallapok kiváló választások beltéri használatra, például éttermekben, irodákban vagy otthoni enteriőrökben. Az üveg könnyen tisztítható és karbantartható, valamint ellenáll a foltoknak és a vegyi anyagoknak.

A Tempered Glass asztallapok stílusos és esztétikus megoldást kínálnak, amelyek magas színvonalú minőséget és tartósságot biztosítanak. A különböző kivitelek és méretek lehetővé teszik az igényekhez és a környezet stílusához való alkalmazkodást, így egyedi és vonzó megjelenést nyújtanak a tereknek.


technikai részletek

A PEDRALI prémium minőségű termékei a kiváló tervezés és a prémium anyagok összehangolásával jönnek létre, garantálva a kifinomultságot és a tartósságot egyaránt. Az olasz márka híres a letisztult formákról és az innovatív technológiáról, amelyek egyedülálló eleganciát és funkcionalitást kölcsönöznek bútoraiknak. A PEDRALI termékei kiváló választások mindazoknak, akik az esztétikát és a minőséget egyaránt értékelik otthonuk vagy irodájuk berendezésében.

Méretek & részletek

Részletek
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Étterem, vendéglő
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Stílus
Design
Elegáns
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Kövess instagramon
Megnézem