PEDRALI TIME OUT

PEDRALI TIME OUT

Kültéri világító lámpa
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 391.35000000
deviza eladási árfolyamán

Kültéri világító lámpa

A Pedrali Time Out egy állólámpa, amelyet kifejezetten kertek, teraszok és kültéri terek megvilágítására terveztek. A lámpa anyaga forgóformázott polietilénből készül, ami egy tartós és ellenálló anyag, különösen alkalmas kültéri környezetekben való használatra.

Az állólámpa tervezése és anyaghasználata lehetővé teszi, hogy ellenálljon az időjárás viszontagságainak, beleértve az esőt és a napfényt is. Ezért ideális választás lehet olyan helyekre, ahol a lámpának ki van téve az időjárás, például kertekben vagy teraszokon.

A Pedrali Time Out állólámpa a különleges kialakításával és a forgóformázott polietilén anyagának köszönhetően egyedi és hangulatos megvilágítást nyújthat a kültéri terekben. A lámpa kellemes és lágy fényt bocsát ki, ami kellemes atmoszférát teremt és megfelelő világítást biztosít a szabadban történő tevékenységekhez vagy az esti pihenéshez.

A kerti, teraszi és kültéri lámpák fontos szerepet játszanak abban, hogy kényelmet és hangulatot teremtsenek az otthonunk körül. A Pedrali Time Out állólámpa egy olyan megoldás, amely szép és praktikus egyaránt, és hozzájárulhat a kültéri terek felújításához és még élvezetesebbé tételéhez.


technikai részletek

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
80
Magasság (cm)
190
Szélesség (cm)
80
Súly (kg)
23
DB / doboz
1
Részletek
Ajánlás otthonra
Kert, terasz
Stílus
Design
Modern
Tulajdonságok
Kültéri
Ajánlás
Étterem, vendéglő
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Terasz, kerthelyiség
Anyag
Műanyag
Szín
Fehér
Kövess instagramon
Megnézem