PEDRALI TOGO TG_H110

PEDRALI TOGO TG_H110

Beltéri bárasztal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 388.40000000
deviza eladási árfolyamán

Beltéri bárasztal

A Pedrali Togo tg_H110 egy magas bárasztal a Togo kollekcióban, amely a négyzet alakú és lényeges formákra épül. Ez a magas asztal modern és stílusos megjelenéssel rendelkezik, ideális belső terekbe, például éttermekbe, bárokba vagy otthoni bárpultokhoz.

Az asztal fröccsöntött alumínium lábakat tartalmaz, amelyek rendkívül erősek és tartósak. A lábakhoz laminált lapok vannak rögzítve, amelyek különböző méretben és kivitelben elérhetőek. Az öntött alumínium lemezek a lábakhoz vannak csatlakoztatva, ami stabilitást és szilárdságot biztosít az asztalnak.

A Pedrali Togo tg_H110 asztal beltéri használatra tervezett, és rakásolható tulajdonsággal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy könnyen tárolható és szállítható, amikor nincs rá szükség.

Fontos megjegyezni, hogy a konkrét méretek és kivitelek változhatnak a Pedrali Togo tg_H110 asztal esetében. Ajánlott ellenőrizni a Pedrali hivatalos weboldalát vagy kapcsolatba lépni a forgalmazóval a legfrissebb információkért a termékről.


A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
50,60,70,80
Magasság (cm)
113
Szélesség (cm)
70,80,110,120,130
Részletek
Anyag
Laminalt
Fém
Ajánlás otthonra
Dolgozó
Szín
Több színben rendelhető
Stílus
Design
Minimalista
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Kültéri
Ajánlás
Bevásárlóközpont
Iroda, tárgyaló
Szálloda, hotel
Terasz, kerthelyiség
Kövess instagramon
Megnézem