Pedrali YPSILON Tilting

Pedrali YPSILON Tilting

Összecsukható konferencia,- tárgyaló asztal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 391.35000000
deviza eladási árfolyamán

Összecsukható konferencia,- tárgyaló asztal

A Pedrali Ypsilon Tilting asztal valóban sokoldalú és praktikus választás, amely megfelelhet különböző igényeknek. Ez a változat lehetővé teszi az asztal tetejének dönthető funkcióját, amelynek köszönhetően könnyen átalakítható munkaállomássá vagy tárgyalóasztallá. Ideális választás lehet a co-working terekben is.

Az asztal extrudált alumínium lábakat és présöntött alumínium talpakat tartalmaz, amelyek erősek és tartósak. Görgők is vannak felszerelve az asztal lábain, hogy könnyen mozgatható legyen. A teteje tömör laminált vagy laminált anyagból készül, különböző méretben és kivitelben elérhető.

Az Ypsilon Tilting asztal rendelkezik egy szabadalmaztatott mechanizmussal, amely lehetővé teszi a tetejének felfordítását és a vízszintes helyzetből függőleges helyzetbe való mozgatását. Ezt két jól megtervezett, piros színű kioldó fogantyú segítségével lehet elvégezni, ami könnyű és intuitív használatot tesz lehetővé.

technikai részletekA termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Részletek
Ajánlás otthonra
Dolgozó
Szín
Több színben rendelhető
Tulajdonságok
Beltéri
Anyag
Fém
Stílus
Elegáns
Minimalista
Modern
Ajánlás
Iroda, tárgyaló
Konferencia, bankett
Szálloda, hotel
Kövess instagramon
Megnézem