Pedrali YPSILON Tilting

Pedrali YPSILON Tilting

Összecsukható konferencia,- tárgyaló asztal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 398.85000000
deviza eladási árfolyamán

Összecsukható konferencia,- tárgyaló asztal

A Pedrali Ypsilon Tilting asztal valóban sokoldalú és praktikus választás, amely megfelelhet különböző igényeknek. Ez a változat lehetővé teszi az asztal tetejének dönthető funkcióját, amelynek köszönhetően könnyen átalakítható munkaállomássá vagy tárgyalóasztallá. Ideális választás lehet a co-working terekben is.

Az asztal extrudált alumínium lábakat és présöntött alumínium talpakat tartalmaz, amelyek erősek és tartósak. Görgők is vannak felszerelve az asztal lábain, hogy könnyen mozgatható legyen. A teteje tömör laminált vagy laminált anyagból készül, különböző méretben és kivitelben elérhető.

Az Ypsilon Tilting asztal rendelkezik egy szabadalmaztatott mechanizmussal, amely lehetővé teszi a tetejének felfordítását és a vízszintes helyzetből függőleges helyzetbe való mozgatását. Ezt két jól megtervezett, piros színű kioldó fogantyú segítségével lehet elvégezni, ami könnyű és intuitív használatot tesz lehetővé.

technikai részletekA termékből kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vevőket és mennyiségeket nem szolgálunk ki.

A termékeken DUBLINO márkajelzés található.

Méretek & részletek

Részletek
Ajánlás otthonra
Dolgozó
Szín
Több színben rendelhető
Tulajdonságok
Beltéri
Anyag
Fém
Stílus
Elegáns
Minimalista
Modern
Ajánlás
Iroda, tárgyaló
Konferencia, bankett
Szálloda, hotel
Kövess instagramon
Megnézem