PREMIUM SUITE MATTRESS

PREMIUM SUITE MATTRESS

Táskarugós hotel matrac
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 397.61000000
deviza eladási árfolyamán

Táskarugós hotel matrac

7 zónás táskarugós rendszer. Hideghabréteggel készült, amely javítja az alátámasztást és a kényelmet biztosít. Hideghabbal erősített szegély, a maximálisan kihasznált alvásfelületért és tartósságért. Antibakteriális, égéskésleltetett anyag.

Méretek: 90 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm

Prémium hibrid modell, amely egyesíti a 7 zónás, multipocket rendszer adaptív és reszponzív előnyeit, valamint a nagy rugalmasságú habok precíz alátámasztását, különböző komfortfokozatokkal. A rugalmas és puha HR habból készült párnázott felső átfogó kényelmet és precíz nyomáscsökkentést kínál a mély és pihentető alvás érdekében. A matrac garantálja vendégei nyugodt alvását ultrapuha felületen, szilárd alátámasztással, kiváló légáramlással és hosszas tartóssággal.

EZ A TERMÉK KÉRHETŐ NYITOTT ÉS VÁKUUMCSOMAGOLT ÁLLAPOTBAN IS!A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Részletek
Ajánlás
Szálloda, hotel
Kövess instagramon
Megnézem