Romantikus, mediterrán ihletésű lounge bútorok kerthelyiségében

2021. April 24.
Romantikus, mediterrán ihletésű lounge bútorok kerthelyiségében
Nyáron különösen kedveljük a mediterrán hangulatú helyeket, hiszen ezek lélekben csodás tengerparti városokba repítenek minket.

A terasz tervezésekor részesítsük előnyben a meleg tónusú színeket, valamint a fa és kő elemeket. 

Ne feledkezzünk meg az egzotikus növényekről sem, például a különböző pálmafajtákról vagy a leanderről. A tengerparti hangulathoz továbbá elengedhetetlen néhány napozóágy, melyek ráadásul a vendégek kedvencei lesznek.

Töretlenül hódít a kifinomult stílus is, főként a hölgyeket és párokat célzó vendéglátóhelyek körében. A romantikus hangulatnak nélkülözhetetlen elemei a különféle apró díszek és virágok, valamint a sikkes, elegáns teraszbútor

Próbáljunk külön zugokat kialakítani, ahova vendégeink elvonulhatnak – ehhez pedig ideális választás néhány puha, csalogató cabana pihenőágy vagy lounge fotel. Biztosak lehetünk benne, hogy egy ilyen kényelmes darabban üldögélve a vendégek nem állnak tovább az első ital után.

Bármilyen stílus is uralkodjon, gondoljunk az olyan apró gesztusokra is, melyek a vendégeknek kedveskednek: elég csak egy apró mécses naplemente után vagy egy-egy puha pokróc, párna a fázósaknak.

Nézze meg kültéri lounge bútorainkat!