RTL SOLID OAK TABLE 70x70

RTL SOLID OAK TABLE 70x70

Tömör tölgyfa asztal
181 220 Ft / 442,00€
Raktáron
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Tömör tölgyfa asztal

Ha egy időtálló, stílusos és praktikus asztalra van szüksége, akkor a RTL SOLID OAK asztalunk tökéletes választás lehet az Ön számára. Az asztallap vastagsága 5 cm, amely biztosítja a stabil felületet, és a masszív tölgyfa kiváló minősége biztosítja az időtálló használatot. Az asztal egyedi textúrája és színei kiválóan illeszkednek a modern, skandináv, vagy éppen a rusztikus stílusú enteriőrökbe.

A termékünk kiváló minőségű tömör tölgyfából készül, ami azt jelenti, hogy az asztal élettartama hosszabb és ellenállóbb, mint a többi asztalnak. A fa természetes szépsége és kiváló minősége miatt az asztal könnyen beilleszthető a bármilyen belső térbe.

 Az asztal méretei lehetővé teszik, hogy kisebb helyiségekbe is könnyedén beleférjen, így az étteremek és cukrászdák az asztalokat akár étkezőasztalnak, kávézóasztalnak vagy desszertasztalnak is használhatják.

A termék nincs raktáron, kizárólag rendelni lehet. Rendelési idő 5-6 hét.

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
76
Mélység (cm)
70
Szélesség (cm)
70
Alsó bázis szélesség (cm)
40
Kövess instagramon
Megnézem