SI ATALANTA

SI ATALANTA

Fekete fémvázas asztalka szett matt fehér márvány hatású lappal
73 058 Ft / 182,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 401.42000000
deviza eladási árfolyamán

Fekete fémvázas asztalka szett matt fehér márvány hatású lappal

Fedezd fel az eleganciát és a minőséget az SI ATALANTA márvány hatású asztalka szettel! Ez a termék kiváló választás az otthonod vagy az irodád számára, ha egyedülálló és impozáns megjelenést szeretnél elérni.

Az SI ATALANTA egy lenyűgöző termék, amely a természetes márvány különleges textúráját és mintázatát hozza el a belső tereidbe. Az elegáns fehér és fekete színek harmonikus kontrasztja egyedi és modern megjelenést kölcsönöz az otthonod vagy az irodád számára. Az SI ATALANTA  kiváló minőségű anyagból készült, amely tartós és ellenálló, így hosszú távon is élvezheted szépségét és időtálló stílusát.


Az SI ATALANTA könnyen karbantartható, és hosszú élettartammal rendelkezik. A felhasznált anyagok magas minősége és a precíz gyártási folyamatok biztosítják, hogy a termék ellenálljon a mindennapi használat során jelentkező kopásnak, karcolásnak és fakulásnak. Az SI ATALANTA lapja könnyen tisztítható, így mindig ragyogóan tiszta és vonzó marad.


 Az SI ATALANTA sokoldalúan felhasználható az otthonod vagy az irodád számos területén. Az elegáns és lenyűgöző megjelenése garantáltan vonzóvá teszi az otthonod vagy az irodád különböző helyiségeit.


Válassz minőségi és stílusos megoldást otthonod vagy irodád díszítéséhez! Fedezd fel az elegancia és a minőség egyedülálló kombinációját ezzel az exkluzív termékkel, amely magával ragadó látványt nyújt és értéket ad a belső tereidnek.

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
42
Szélesség (cm)
80
Átmérő (cm)
80
Kövess instagramon
Megnézem