SI LUXY LIGH GREY
Akció

SI LUXY LIGH GREY

Design szék
25 469 Ft / 64,00€ 30 245 Ft / 76,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 397.96000000
deviza eladási árfolyamán

Design szék

Az SI LUXY Szürke egy kifinomult és stílusos szék, amely lenyűgöző megjelenéssel és kényelmes kialakítással rendelkezik. Azonnal feldobja otthonod vagy irodád belső terét, és kiemeli a magas minőséget és a figyelemre méltó dizájnt.

Az SI LUXY Szürke szék masszív vázzal rendelkezik, amely tartós és stabil, így hosszú élettartamot garantál. Az elegáns kárpitozás és a precíz varrások a részletekre való gondos odafigyelést tükrözik, ami az exkluzív minőséget hangsúlyozza.

A kényelem az SI LUXY Szürke szék tervezésének központi eleme. Az ergonomikus kialakítás, a puha ülőfelület és a magas háttámla optimális kényelmet biztosítanak a hosszabb ülési időszakok alatt is. Az emelt karfa pedig további támogatást nyújt az alkaroknak és a vállaknak.

Az SI LUXY Szürke szék letisztult és elegáns megjelenésével bármely belső térbe tökéletesen illeszkedik. Az időtálló dizájn és a modern, szürke szín egyaránt vonzóvá teszi a széket azok számára, akik értékelik az exkluzív és stílusos bútorokat.

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
83
Mélység (cm)
42
Szélesség (cm)
56
Ülőfelület magasság (cm)
49
Kövess instagramon
Megnézem