SI MILAN BEIGE

SI MILAN BEIGE

Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Az SI MILAN D Bézs egy kifinomult és stílusos szék, amely lenyűgöző megjelenéssel és kényelmes kialakítással rendelkezik.
 Azonnal feldobja otthonod vagy irodád belső terét.Az SI MILAN D Bézs masszív vázzal rendelkezik, amely tartós és stabil, így hosszú élettartamot garantál.
Az elegáns kárpitozás és a precíz varrások a részletekre való gondos odafigyelést tükrözik, ami az exkluzív minőséget hangsúlyozza.
A kényelem az SI MILAN D Bézs szék tervezésének központi eleme. Az ergonomikus kialakítás, a puha ülőfelület és a magas háttámla optimális kényelmet
biztosítanak a hosszabb ülés alatt is. Az SI MILAN D Bézs letisztult és elegáns megjelenésével bármely belső térbe tökéletesen illeszkedik.
 Az időtálló dizájn és a modern, bézs szín egyaránt vonzóvá teszi a széket azok számára, akik értékelik az exkluzív és stílusos bútorokat.

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
86
Mélység (cm)
41
Szélesség (cm)
45
Ülőfelület magasság (cm)
49
Részletek
Tulajdonságok
Beltéri
Karfa nélküli
Ajánlás otthonra
Étkező, konyha
Stílus
Elegáns
Klasszikus
Anyag
Kárpitos
Kárpitos / Bársony
Kövess instagramon
Megnézem