ST PICTOR WHITE SUNBED

ST PICTOR WHITE SUNBED

Rakásolható, műanyag napágy
61 500 Ft / 150,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Rakásolható, műanyag napágy

Az ST PICTOR WHITE SUNBED kiváló minőségű, tartós és könnyen karbantartható termék. A modern és stílusos napágy alkalmas bármilyen kültéri vagy beltéri környezetben való használatra.


A napágy kiváló minőségű polipropilénből készült, amely ellenáll a napfénynek és a nedvességnek. Az ülőfelület és a háttámla ergonomikus kialakítású, így kényelmes és tartós kényelmet nyújt a felhasználó számára. Az ülőfelület lyukacsos kialakítása megakadályozza a víz és a piszok gyűjtődését, így könnyen tisztítható.


A napágy rendkívül stabil és biztonságos, és egyedi kialakításának köszönhetően könnyen összeállítható és szétszerelhető.


Ha egy tartós, könnyen karbantartható és stílusos napágyra van szüksége, amely kiváló minőségű polipropilénből készült, akkor az ST PICTOR WHITE SUNBED tökéletes választás az Ön számára.

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
31
Mélység (cm)
210
Szélesség (cm)
72
Kövess instagramon
Megnézem