Stílusos bútorszettek kültérre és beltérre most akár 35% kedvezménnyel!

2021. July 30.
Stílusos bútorszettek kültérre és beltérre most akár 35% kedvezménnyel!
A stílusosan kialakított környezetnél a legfontosabb vendégcsalogató tényező. A bútorok összeválogatása azonban rendkívül időigényes folyamat, amivel minden partnerünk küzd, akár külső szakemberre bízza a dolgot, akár saját ízlése alapján rendezi be vendéglátóhelyét. Ezért alkottuk meg a Dublinonál design kültéri és beltéri szettjeinket, ezzel levéve a terhet az ön válláról is!

Milyen a jól megtervezett enteriőr?

Az első benyomás döntő a vendégek számára, így a bútorok kiválasztásakor mindvégig szem előtt kell tartani az összképet. Az esztétikus környezet három alapszabálya:

  1. Az összhatás első pillantásra is megnyerő legyen.
  2. Fontos a harmónia, hogy a megálmodott hangulat tényleg életre keljen.
  3. A stílus mellett legyen a bútor kényelmes is.
Az ideális helyzet az, amikor a berendezés minden egyes darabja hozzá tud adni valamit a teljes képhez. Ám a bútordarabokat egyenként összeválogatni rengeteg időt és energiát igényel, sokan ezért is halogatják vendéglátóhelyük újragondolását. Ezért állítottuk össze a Dublino design bútorszetteket szakértő munkatársaink bevonásával. Ráadásul most szettjeinkre akár 35%-os kedvezményt adunk, így üzleti szempontból is megtérülő döntést hozhat!


Böngésszen kültéri és beltéri szettjeink között!

A szakértőink által előre összeállított szettek egytől egyig prémium minőségű, design modellekből állnak. Segítségükkel exkluzív életérzést kölcsönözhet vendéglátóhelyének. Ismerje meg őket!

Vendégcsalogató beltér

Beltéri szettjeinkkel könnyedén vendégei kedvében járhat, hiszen ilyen stílusos zugokat alakíthat ki. Ezzel bebiztosíthatja, hogy vendégei nem csak egy kávéra ugranak be, de szívesen elidőznek akár órákig is.

Megnézem a beltéri szetteket


Hangulatos terasz

Érthető módon a nyári időszakban leginkább kinti időtöltésre vágynak az emberek. Most sincs még késő trendibb köntösbe öltöztetni kerthelyiségét, hiszen a vénasszonyok nyara akár októberig is lehetővé teszi a kültéri üldögélést. Válasszon design kültéri szettjeink közül, amik strapabíró kialakításuknak köszönhetően az egyre szélsőségesebb időjárási körülmények közepette is megállják helyüket.
.

Megnézem a kültéri szetteket


Vásároljon most prémium Dublino szetteket akár 35% kedvezménnyel!

Akciónkkal most duplán jól járhat, hiszen a rendkívül kedvező árak mellett a megszokott Dublino minőséget nyújtjuk. Ne várjon soká, akciónk csak a készlet erejéig érvényes! Nézzen körül most design szettjeink között, és rendezze be vendéglátóhelyét néhány kattintással!

Bútorszettet rendelek