Színezze ki velünk vendéglátóhelyét!

2020. May 17.
Színezze ki velünk vendéglátóhelyét!
Mi, a Dublinonál rajongunk a színekért. Hisszük, hogy a jól összeválogatott színekkel vidámságot csempészet vendéglátóhelyére, ráadásul még otthonosabbá, kellemesebbé teheti a berendezés. Az ideális színek kiválasztása függ a megálmodott hangulattól, ezért sokféle színből készítettünk válogatásokat.

A kifogástalan stílus mellett a minőségre sem lesz panasza, amennyiben a Dublino bútorait választja. A Dublino márkajelzés önmagában garancia a hosszú távon is strapabíró, megbízható bútorokra, hiszen cégünk évek óta a vezető vendéglátósbútor nagykereskedő: székeinkkel, asztalainkkal, kanapéinkkal és egyéb kiegészítőinkkel Magyarország és a régió számtalan éttermében és szállodájában találkozhatott már. Mivel a vendéglátós használatra szánt bútoroknál nem csak a különleges design, hanem az időtállóság is kiemelkedő szempont, a Dublino termékekkel hosszú évekre biztosíthatja vendéglátóhelye trendi berendezését és vendégei kényelmét.


Hétféle színválogatásunkban Ön is biztosan megtalálja a vendéglátóhelyéhez leginkább illő darabokat. Ismerje meg Colors gyűjteményeinket!

 

Brown   *     Blue    *     Green     *     Yellow         Taupe         Powder         White


Dublino Brown

Meghitt hangulatot szeretne vendéglátóhelyén? Válasszon párnázott, meleg árnyalatú bútorokat! Barna design modelleink azonnali melegséget csempésznek, ezzel otthonosabbá téve a teret. Karfás székeink ráadásul kialakításuk miatt a stílus mellett a kényelmi szempontoknak is mindenben eleget tesznek. Vendégei egyetlen pillanat alatt átadhatják magukat a kényelemnek, akár csak egy üdítőre vagy vacsorára érkeznek.

Álmodja újra berendezését meleg színű, hangulatos barna bútorainkkal, és varázsoljon meghitt, otthonos hangulatot vendéglátóhelyére!


A színválogatás modelljei:


DL CHILL BROWN  
DL JOHN BULL
DL VICTORYA     
DL MORO
                  


                            

Dublino Blue

Nincs is jobb érzés mint egy kellemes nyári napon a felhőtlen eget csodálni. Csempéssze ezt a nyugalmat vendéglátóhelyére design modelljeinkkel! A kék a béke és a nyugalom érzetét testesíti meg a lakberendezésben, ezt pedig remekül kihasználhatja arra, hogy felfrissítse berendezését. A kék gyűjteményünkbe tartozó székeinkkel pillanatok alatt a nyugalom és a trendiség szigetére repítheti vendégeit.

Válasszon Classic Blue design modelleink közül!


Blue válogatásunk termékei:


DL VICKY LIGHT BLUE     
DL BROOKLYN BLUE
  DL LAVITTA BLUE
DL CATHY BLUE
 DL CATHY BLUE BOTANICAL  
DL MOON BLUE


                                    

                                      

Dublino Green

Szeretné bevinni a természet szépségét vendéglátóhelyére, hogy vendégei minden nap a tavasszal éledő természet frissességét érezhessék látogatásuk során? Green színválogatásunk design darabjaival mindezt megteheti! Találja meg a tökéletes helyet zöld kárpitozott székeinknek, és figyelje meg, ahogy a természet legszebb színei eluralkodnak a helyiségben!

Hagyományos székeink mellett a válogatásban puffokat és bárszékeket is fellelhet, amelyekkel még egyedibbé és kényelmesebbé teheti berendezését!


A zöld színválogatásunk darabjai:

DL BROOKLYN GREEN
DL ORCHIDEA GREEN   
DL LEE
DL SHAPE BOTANICAL
DL SHAPE 
DL RUBIK POUF
DL ROSE BS                                                                         

Dublino Yellow

Mit szólna, ha vendéglátóhelye egész évben a nyári életérzést sugározná? Gondoskodjon róla vidám, napos színekkel! Yellow színválogatásunk design darabjai a segítségére lesznek ebben, és pillanatok alatt megidézik a napsugarakat. A különböző árnyalatú modelljeinkkel ráadásul tökéletes harmóniát alkothat.

Rendezze be vendéglátóhelyét stílusos sárga beltéri székeinkkel, hogy vendégei télen-nyáron széles mosollyal az arcukon léphessenek be az ajtón!

A sárga gyűjtemény modelljei:


DL ORCHIDEA CAMEL   
DL DIAMOND CAMEL 
DL BONNIE

                                   Dublino Taupe

Az elmúlt évek legnagyobb slágere és a designerek egyik kedvence a taupe szín, amely nem túl hivalkodó, mégis stílusos eleme lehet minden helyiségnek. Ha visszafogott hangulatot szeretne vendéglátóhelyére, vagy minimalista stílusban álmodná újra berendezését, ez az ideális választás! Kényelmes, modern design székeinkkel elegáns, mégis otthonos atmoszférát varázsolhat a helyiségbe.

Tekintse meg taupe design modelljeinket, és rendezze be vendéglátóhelyét olyan stílusosan, mintha csak egy elegáns katalógus kelt volna életre!Taupe színválogatásunk modelljei:


DL PICASSO
DL CHILL
DL VICKY
DL VALENCIA  
DL GEORGE

                                                         

                      

Dublino Powder

Szeretné, ha vendéglátóhelye különösen vonzó lenne a hölgyek számára? Válasszon hozzá megfelelő bútorokat! Bátran ajánljuk figyelmébe Powder színválogatásunk darabjait, amelyek felruházzák berendezését azzal a kis extrával, amitől maga lesz a megtestesült nőiesség.

Design kárpitozott székeink a stílus mellett a kényelemről is gondoskodnak. Gyűjteményünkben ráadásul hagyományos magasságú, illetve bárszékeket is talál, így biztosan megleli az ideális darabokat minden zugba.

Csempéssze be a romantikát a Powder színválogatás kényelmes, kárpitozott székeivel vendéglátóhelyére!


A Powder gyűjtemény darabjai:


DL VICKY                         
DL FANNY DARK POWDER 
DL FANNY BS  DARK POWDER

                                                


Dublino White

Természetesen a nyár közeledtével a teraszbútorokról sem feledkezünk meg! Univerzális, mindenhez passzoló White gyűjteményünk darabjaival nem csak beltéri helyiségeibe teremthet remek hangulatot, de a környék legstílusosabb terasza is Öné lehet. A hűsítő fehér szín gondoskodik róla, hogy vendégei a legnagyobb kánikulában is kikapcsolódhassanak, míg a székek kitűnő kialakítása a kényelem biztosítékául szolgál.

Frissítse fel vendéglátóhelye belterének és teraszának berendezését a legtrendibb darabokkal!A White színválogatás modelljei:


DL ROLIE WHITE 
DL ROLIE WHITE BS
DL CARLO WHITE 
DL MICHAEL WHITE