T MIKE OLIVE GREEN CHAIR

T MIKE OLIVE GREEN CHAIR

Design kárpitos szék olivazöld színben
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 399.54000000
deviza eladási árfolyamán

Design kárpitos szék olivazöld színben

Ismerd meg a kárpitos favázas étkezőszéket olivazöld színben, amely a kényelem és stílus tökéletes kombinációját kínálja. Ez a bútordarab az otthonod elegáns és kényelmes részévé válhat, és a következőket kínálja:

Különleges Stílus: Az olivazöld szín egyedülálló és frissítő, így a szék azonnal feldobja a teret. A kárpitos ülőfelület kényelmes és puha, és a favázas kialakítás egyedi karaktert kölcsönöz.

Kényelem és Kifinomultság: A kényelem és kifinomultság tökéletesen összhangban van ebben az étkezőszékben. Az olivazöld kárpit divatos és különleges, így a szék egyaránt alkalmas mindennapi használatra és különleges alkalmakra.

Minőségi Anyagok: A masszív faváz és a minőségi kárpit a szék tartósságát és hosszú élettartamát garantálják. A kárpitos felület könnyen tisztítható és gondozható.

Univerzális Kiegészítő: Az étkezőszék nem csupán az étkezőbe illeszkedik, hanem remekül mutat a konyhában vagy a nappaliban is. Egyedi designja bármilyen belső térrel tökéletesen harmonizál.

Az olivazöld kárpitos favázas étkezőszék egy olyan bútorelem, amely otthonod kényelmét és stílusát emeli új szintre. Tedd vonzóbbá és kényelmesebbé otthonodat ezzel a bámulatos székkel! Kattints a linkre, és rendeld meg most, hogy élvezhesd a kényelmet és az eleganciát, amit ez a kárpitos favázas étkezőszék kínál.

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Részletek
Stílus
Design
Elegáns
Ajánlás
Étterem, vendéglő
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Szín
Zöld
Kövess instagramon
Megnézem