TT SOFT BOXSPRING

TT SOFT BOXSPRING

SOFT boxspring szállodai hotel ágyalap
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 398.21000000
deviza eladási árfolyamán

SOFT boxspring szállodai hotel ágyalap

A boxspring soft ágy, vagy ágyalap a szállodaiparban kiemelten ajánlott megoldás.

A klasszikus technológia, maximális kényelmet, a legjobb anatómiai megoldásokat biztosítja.

A soft boxspring ágyalap a legfelsőbb szállodai kategóriában elvárt kényelmet biztosítja. Az boxspring ágyalapba beépített bonellrugók a legnagyobb elvárásoknak megfelelő kényelmet biztosítják vendégeinek.

Két különálló boxspring ágy könnyen összekapcsolható, így könnyedén a két egyszemélyes ágyból egy dupla kétszemélyes franciaágy hozható létre. Az összekapcsolás könnyű folyamat, egy szobaasszony egyedül el tudja végezni. A hard boxszpring ágyalap minden átlagos matrachoz használható. Minden átlagos méretben rendelhető. Felár ellenében akár egyedi méret is elérhető. Megrendelőink kívánság szerint rendelhetik az ágyalapokat egyedi kárpitozással, hogy a szállodai szoba belső képéhez teljesen alkalmazkodjon. A termék rendelhető fix, műanyag, vagy fa lábakkal. Igény esetén a terméket kerekes lábvéggel szereljük.

A weboldalon megjelenített képek csak illusztrációk. Minden esetben a szerződésben rögzített egyedi kialakítás kerül legyártásra, leszállításra.

A hard boxsprig ágyalapok rövid szállítási határidővel elérhetők.


Méretek & részletek

Részletek
Tulajdonságok
Beltéri
Ajánlás
Szálloda, hotel
Kövess instagramon
Megnézem