TT STAR MATTRESS*****

TT STAR MATTRESS*****

Táskarugós luxus matrac
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 399.54000000
deviza eladási árfolyamán

Táskarugós luxus matrac

A Star, exkluzív, multipocket táskarugó rendszerű matrac luxus kivitelben a kiváló minőség és alvásstílus kedvelőinek. A matrac magja egy többzsebes rugórendszer, amely progresszív alátámasztást nyújt a test egészének, miközben reagál az őt érő nyomásra. Az ortopédiai alátámasztást egy precíz i-Springs Super Comfort technológiával készült mag garantálja, mely biztosítja a szükséges ergonómiai tartást a test különböző pontjain az általuk kifejtett nyomásnak megfelelően. Ezen felül az innovatív technológiával gyártott alapanyagok kombinációja a matrac felső rétegében összehasonlíthatatlan termikus kényelmet teremt alvás közben.

A lecipzározható felső kényelmi-rétegben elhelyezett nanopocket rugók, és a több rétegben elhelyezett első osztályú anyagok hibrid konstrukciója 4 különböző keménységet és kényelmet képes megvalósítani a Star matracban. A kényelmi topper réteg könnyen megfordítható és teljesen eltávolítható, az egyéni kényelmi preferenciáknak megfelelően.

A különféle kényelmi megoldások mint a perforált latex kivételes rugalmassággal, a NeroPur ™ hab neroli (narancsvirág) kivonattal, a nanopocket rugók és a rendkívül rugalmas HR hab együtt gondoskodnak róla, hogy elképesztően kényelmes legyen az ágy. A matracban elhelyezett természetes kókuszrost réteg szilárd szigetelő felületet hoz létre, és kiváló légáteresztő tulajdonsággal rendelkezik.

A szintetikus vegyszerektől mentes puha és gyengéd tapintású biopamut borítás, természetes antibakteriális és hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkezik. Megjelenése valódi királyi luxust kölcsönöz a matracnak, a kényeztető téli/nyári oldalas kialakítás pedig kiváló mikroklímát biztosít egész évben az éjszaka során.

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Részletek
Ajánlás otthonra
Hálószoba
Ajánlás
Szálloda, hotel
Kövess instagramon
Megnézem