Varázsoljon színpompás őszi hangulatot vendéglátóhelyére!

2020. November 12.
Varázsoljon színpompás őszi hangulatot vendéglátóhelyére!
Az őszt lehet szeretni vagy nem szeretni, de az kétségtelen, hogy a természet színei szemet gyönyörködtetőek ilyenkor. Elevenítse meg ezt a szépséget vendéglátóhelyén is a Dublino design bútoraival!

Tudjuk, hogy az újabb járványügyi rendelkezések bevezetésével a vendéglátóhelyek ismét nehéz helyzetbe kerültek. Fordítsa ezt az időszakot jóra és fektessen be a jövőbe! Ismerje meg legújabb kárpitozott szék kollekciónkat, melyet a természettel való harmónia jegyében alkottunk meg, és amivel Ön is visszacsalogathatja majd vendégeit!

Gondoljon a jövőre, hozzon hosszú távon is megtérülő üzleti döntést! Ahogyan Ön, úgy vendégei is alig várják az időszakot, amikor ismét felhőtlenül ülhetnek be egy kávéra vagy egy finom vacsorára. Legyen előrelátó és tervezze már az újranyitást! Vásároljon időtálló, stílusos bútorokat a Dublino kínálatából, és gondoskodjon róla, hogy mire visszaáll a rend, az Ön vendéglátóhelye legyen a legvonzóbb vendégei számára!

Kollekciónkat ugyan az őszi színkavalkád ihlette, de nem csak erre az évszakra ajánljuk, sőt! Színvilágukkal a komor téli estéket is feldobhatja, a leghidegebb napokon is melegséget csempészhet vendéglátóhelyére. Strapabíró kialakításuk és megbízhatóságuk miatt ráadásul hosszú évekre biztosíthatja velük belső tere stílusos megjelenését.

Ismerje meg kollekciónkat!

Harmóniában a természettel

Legújabb kollekciónkat úgy alkottuk meg, hogy annak minden modellje tökéletes összhangot kelt a természettel. A különleges árnyalatok mellett a stílusra is nagy hangsúlyt fektettünk, kárpitozott székeink exkluzivitást kölcsönöznek a térnek, a világ legnevesebb éttermeinek luxusát idézik.

                               DL PEARL                 DL ZAPHIR TERRACOTTA        DL MOON        DL BONNIE CAMEL

Nem feledkezünk meg a kényelemről sem

Színes design modelljeink nem csupán a beltere hangulatát festik meg, komfortos kialakításuknak köszönhetően vendégei kényelméről is gondoskodnak. Strapabíró fémvázas székeink prémium minőségű, puha kárpittal vannak bevonva. Párnázott ülőfelületük a kényelem egy egészen új szintjét kínálják. Költöztesse be a természet melegséget árasztó színeit vendéglátóhelyére is! Tekintse meg kiemelt termékeinket és rendeljen raktárkészletünkről online!

                               DL IVY                DL KING YELLOW         DL VINCENT        DL DIAMOND CAMEL


>>> AZ ÖSSZES ÚJDONSÁGÉRT KATTINTSON IDE


Tekintse meg kiegészítőinket is!

A bútorok mellett a kiegészítőknek is nagy szerepe van egy vendéglátóhely hangulatának meghatározásában. Böngésszen design lámpáink és világító bútoraink között is, és találja meg a kiegészítőket, melyekkel egyszerre vihet fényt és stílust belterére!

>>> MEGNÉZEM A KIEGÉSZÍTŐKET