VD BENJY POUF

VD BENJY POUF

Buklé szövettel kárpitozott gombtűzött puff
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 390.90000000
deviza eladási árfolyamán

Buklé szövettel kárpitozott gombtűzött puff


Benjy Buklé Puff – Stílusos, Kényelmes és Többfunkciós

Bemutatjuk a Benjy buklé szövettel borított puffot, ami nem csak egy bútordarab, hanem egy igazi stílusikon és kényelmes ülőalkalmatosság is. Ez a puff a mélyvarrott buklé szövetével, törtfehér színével és dekoratív fedett gombjaival együtt elegáns és időtlen dizájnt teremt.

Főbb Jellemzők:

  • Kényelmes és Puha: A puha formák és a vastag párnázás kényelmessé teszik a puffot. Ideális hely a pihenéshez. Bármilyen alkalomra is használja, a kényelem mindig garantált.

  • Elegáns Dekoráció: A mélyvarrott buklé szövet és a fedett gombok elegáns részletek, amelyek emelik a puff általános megjelenését. Ez a bútordarab valóban stílusos kiegészítője lehet bármilyen enteriőrnek.

  • Praktikus Méretek: A puff méretei ideálisak. Magassága 44 cm, átmérője pedig 55 cm, így könnyen illeszkedik a különböző helyiségekbe.

  • Minőségi Anyagok: A Benjy puff habszivacsból, pamutszálból, mackószövetből és hajlított fából készült, hogy hosszú élettartamot biztosítson.

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
44
Szélesség (cm)
55
Részletek
Szín
Több színben rendelhető
Kövess instagramon
Megnézem