VD KING CABINET

VD KING CABINET

Design konzolasztal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 388.40000000
deviza eladási árfolyamán

Design konzolasztal

A VD KING konzolasztal az otthonod tökéletes bútora, ha a funkcionalitás és az elegancia ötvözetére vágysz. Az asztal sima vonalai és modern designja minden otthoni stílushoz illik, miközben egy praktikus tároló helyet biztosít a napi használati tárgyaid számára.

A VD KING konzolasztal kiváló minőségű, fekete és füstszínű MDF lapokból készült, amelyek tartósak és könnyen karbantarthatóak. Az alsó tárolóegység számos rekeszt tartalmaz a tárgyaid számára, és az asztal tetején egy nagyobb felület áll rendelkezésedre, ahol dekorációkat vagy használati tárgyakat helyezhetsz el.

A VD KING konzolasztal széleskörűen használható, az otthonod különböző helyein: a nappaliban, a hálószobában vagy akár az irodában is.

Ha a letisztult és elegáns megjelenés mellett szereted a praktikus és kényelmes bútorokat, akkor a VD KING konzolasztal egy ideális választás a számodra.

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
45
Magasság (cm)
80
Szélesség (cm)
120
Kövess instagramon
Megnézem