VD LINDA SOFA SET

VD LINDA SOFA SET

Szürke design kültéri lounge bútor
330 344 Ft / 867,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 381.02000000
deviza eladási árfolyamán

Szürke design kültéri lounge bútor

A VD LINDA kültéri lounge bútor minőségű és modern megjelenésű bútor, amely otthonod dísze lehet. A kanapé és fotel fekete színű, így tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe.

A VD LINDA kültéri lounge bútor kényelmesen ülteti el a vendégeket, akik biztosan élvezni fogják a puha és kényelmes ülőfelületet. A kanapé tartós és stabil szerkezetű, így hosszú ideig használható.
A VD LINDA fotel egy modern kialakítású és kényelmes bútor, amely kiváló minőségű anyagokból készült. A fotel puha, kényelmes ülőfelülettel rendelkezik, amelynek köszönhetően ideális a pihenésre és relaxálásra.

A kanapé és fotel egyaránt strapabíró, könnyen karbantartható és tisztán tartható. A bútorok kiváló minőségű anyagokból készültek, így hosszú élettartammal rendelkeznek.

Ha egy modern, elegáns és kényelmes kanapéra és fotelre van szükséged otthonodba, akkor a VD LINDA kültéri lounge bútor tökéletes választás a számodra. A bútorok könnyen illeszthetőek bármilyen külső és belső térbe egyaránt, és egyedi megjelenésükkel biztosan vonzzák majd a figyelmet.
Kövess instagramon
Megnézem