VD TEAKY COFFEE TABLE

VD TEAKY COFFEE TABLE

Kültéri teakfa dohányzóasztal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Kültéri teakfa dohányzóasztal

Hozzon létre egy varázslatos teret a Teaky kerek dohányzóasztal körül, amely divattudatos kivitelével a terasza szívébe varázsolja a vendégeket! Az asztal kifinomult teakfából készült, melynek bordázott felülete tovább fokozza az esztétikai vonzerejét. A hengeres, enyhén kiszélesedő keret robusztus kialakításával megbízható alapot nyújt.

A Teaky dohányzóasztal klasszikus natúr színe időtlen és stílusos, könnyen összeillik a vendéglátóegységek egyéb dekorációs elemivel. Legyen szó pihenésről, beszélgetésről vagy kellemes étkezésekről, ez az asztal a központja lehet minden szabadtéri összejövetelnek.

Az asztal teakfából készült, ezért évente kezelni szükséges olajozással, hogy megőrizze szépségét és tartósságát. A Teaky kerek dohányzóasztal az ideális választás, hogy elegáns és barátságos környezetet teremtsen a teraszon, ahol vendégei élvezhetik a szabadtéri élményeket.

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
40
Átmérő (cm)
70
Részletek
Szín
Natúr
Stílus
Rustic
Design
Modern
Skandináv
Ajánlás otthonra
Kert, terasz
Anyag
Fa
Tulajdonságok
Kültéri
Ajánlás
Terasz, kerthelyiség
Kövess instagramon
Megnézem