GN RASPBERRY
Akció

GN RASPBERRY

Hordozható és újratölthető lámpa
9 418 Ft / 23,50€ 11 221 Ft / 28,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 400.76000000
deviza eladási árfolyamán

Hordozható és újratölthető lámpa

Fedezd fel a GN RASPBERRY hordozható, újratölthető izzót! Az innovatív és sokoldalú izzó kényelmet és stílust hoz az otthonodba és a kertedbe.

A GN RASPBERRY lámpa kompakt és hordozható kialakítással rendelkezik, így könnyedén mozgatható és bárhová elhelyezhető, ahol fényre van szükség. Legyen szó kerti parti, kempingezés vagy egyszerűen csak hangulatvilágítás a nappaliban, ez az izzó tökéletes megoldás.

A beépített újratölthető akkumulátornak köszönhetően a RASPBERRY lámpa vezeték nélkül működik, nem szükséges hozzá elektromos csatlakozás vagy aljzat. Egyszerűen töltsd fel a hozzá tartozó USB-kábellel, és élvezd az órákig tartó folyamatos világítást. Különböző világítási módokkal rendelkezik, beleértve a színváltó opciót is, így változatos hangulatokat teremthetsz.

A RASPBERRY lámpa magas minőségű anyagokból készül, így strapabíró és időjárásálló, alkalmas beltéri és kültéri használatra egyaránt. Vízálló kialakítása biztosítja, hogy ellenálljon az esőnek, fröccsenéseknek és más környezeti hatásoknak.

 Kifinomult és modern dizájnja feldobja bármilyen berendezést, és a lágy, diffúz fény meleg és meghitt hangulatot teremt.

Frissítsd a világítási élményedet a RASPBERRY hordozható és újratölthető lámpával. Sokoldalúsága, kényelme és stílusos kialakítása miatt elengedhetetlen a bármelyik tér számára. Szerezd be a sajátodat még ma, és élvezd a hordozható világítás szabadságát!

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Kövess instagramon
Megnézem