A szállodai ágy az egyik legfontosabb kulcs vendégei szívéhez

2020. February 26.
A szállodai ágy az egyik legfontosabb kulcs vendégei szívéhez
Akár pihenési, akár üzleti út célból választanak szállodát, a vendégek legfőbb igénye a pihentető környezet. Nyugalomra és kényelemre van szükségük ahhoz, hogy kiheverjék az egész napi városnézés vagy kirándulás fáradalmait, de ahhoz is, hogy egy meetingekkel teli nap után kikapcsolhassanak, és persze ahhoz is, hogy a másnapot újult erővel, frissen tudják kezdeni. Ebben sietünk minden szállodatulajdonos segítségére a Dublinonál. Legújabb szállodai ágy kollekciónk minden igénynek és szempontnak eleget tesz.

A boxspring ágyalapok feledhetetlen alvási élményt kínálnak

Honnan tudhatja, hogy vendégei olyan jól alszanak, akár csak otthon? Ha a folyosókon feltűnően gyarapodnak az ajtóra akasztott „Ne zavarjanak” táblák, és ha a reggel 7 órakor kezdődő reggelin még alig páran jelennek meg, úgy joggal gyanakodhat rá, hogy vendégei még az igazak álmát alusszák.
A Dublino 2020-as hotel kollekciójának nélkülözhetetlen elemét képező boxspring ágyalapok a legfejlettebb technológiát alkalmazva kínálnak nyugodt, pihentető alvást. A bonellrugós és táskarugós modellek mindegyike ideális alátámasztást biztosít, miközben tökéletesen igazodik a test vonalához.
A boxspring ágyalapok kialakítása ráadásul nem csak vendégei kényelmének, de az Ön pénztárcájának is kedvez. A légáteresztő rugók remek szellőzést tesznek lehetővé, ezáltal a takarítószemélyzet dolgát is megkönnyítik. Másrészről az ergonomikus, nagy teherbírású kialakítás semmi mással össze nem hasonlítható alvási élményt nyújt vendégeinek, miközben Önnek sem kell azon aggódnia, hogy pár évente a teljes berendezést cserélnie kell az eldeformálódott, kifeküdt ágyak miatt.
Nem utolsó sorban pedig szobái sokoldalúságát is erősíti, ha a Dublino termékeit választja. Miután az egyszemélyes boxspring ágyalapok egyetlen mozdulattal összekapcsolhatóak, Ön aszerint alakíthatja kétszemélyes szobáiban az ágyak elrendezését, hogy párok vagy barátok érkeznek oda. A szállodai szoba adottságaitól függően választhat standard méretű modelleink közül, de igény esetén egyedi méretezést is vállalunk. 


Bármilyen stílushoz illeszkedő szállodai ágyak? Igen, lehetséges. 

Termékeink között egyaránt találhat szállodai boxspring ágyakat, matracokat és design ágyvégeket is. Modelleink segítségével nem kell feláldoznia a kényelmet a design oltárán – vagy fordítva -, sőt! Exkluzív szállodai ágy kollekciónkkal a legegyszerűbb szobába is a felsőkategória érzetét csempészheti. 
Bármilyen stílus vagy színvilág is uralkodjon szállodai szobáiban, az elegánsan kárpitozott ágyfejvégek között megtalálja az ideális darabokat, hiszen színük és anyaguk tekintetében is széles kínálatból választhat. 
Tekintse meg modelleinket és rendezze be szállodai szobáját Dublino modellekkel, hogy vendégei utazásának fénypontjává tegye őket!