AT DIARO BARSTOOL

AT DIARO BARSTOOL

Beltéri fémvázas fonatolt design bárszék
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 390.90000000
deviza eladási árfolyamán

Beltéri fémvázas fonatolt design bárszék

Az AT DIARO BARSTOOL bárszék egy olyan bútordarab, amely a múlt stílusát és az eleganciát hozza vissza a modern világba. 

A bárszék széles háttámlája  fonatolt megerősített anyagból készült, amely kényelmet és stílust ötvöz. A karcsú és mégis megtámasztó szerkezet a bárszék háttámláját öleli körbe, biztosítva a kényelmes ülés élményét. A választható ülőfelület lehetőségei lehetővé teszik, hogy az adott környezet stílusához és igényeihez igazítsuk a bárszéket.

Az AT DIARO bárszék kifinomult felületekkel és minőségi anyagokkal rendelkezik, amelyek garantálják a tartósságot és az esztétikus megjelenést. Ennek köszönhetően a  bárszék könnyedén beilleszthető bármilyen szerződéses környezetbe vagy otthoni enteriőrbe. Az elegancia és az időtlen vonalak révén ez a bárszék hozzáadhat egy kis vintage stílust és klasszikus eleganciát bármely térhez.

Felhívjuk figyelmüket, hogy kínálatunkban szereplő termékeink többségét szétszerelt állapotban szállítjuk az optimális helykihasználás érdekében!  Amennyiben szeretnék igénybe venni összeszerelési szolgáltatásainkat, készséggel állunk rendelkezésre személyre szabott ajánlatunkkal. A termékek összeszerelése esetén a szállítási költség magasabb.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
100
Mélység (cm)
54
Szélesség (cm)
53
Ülőfelület magasság (cm)
76
Részletek
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Étterem, vendéglő
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Szín
Több színben rendelhető
Stílus
Design
Elegáns
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Ajánlás otthonra
Étkező, konyha
Anyag
Fém
Kárpitos
Kövess instagramon
Megnézem