AT RENO

AT RENO

Design lounge lobby fotel
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 393.00000000
deviza eladási árfolyamán

Design lounge lobby fotel

Az AT RENO lounge fotel egy olyan bútordarab, amely tökéletesen megtestesíti a kényelmet és a stílust. Ez a fotel tökéletesen illeszkedik mindenféle belső térbe, legyen az otthoni nappali, szálloda lobby vagy exkluzív bár. Elegáns megjelenése és kényelmes ülőfelülete garantáltan lenyűgözi mindenkit.

Az AT RENO fotel kialakításában a kényelem az elsődleges szempont volt. A párnázott ülőfelület és háttámla egyedülálló komfortot nyújt, és invitálja Önt a pihenésre és lazításra. A jól átgondolt formatervezés a testhez idomul, így hosszú órákat tölthet benne anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a kényelemben.

Ezenkívül az AT RENO fotel igazi stílusikon is. Letisztult vonalai és modern formái egyszerre elegánsak és merész hatást keltenek. Az exkluzív anyagok és a részletekre való figyelem láthatóan magas minőséget és stílust sugallnak.

Az AT RENO fotel nem csak egy bútordarab, hanem egy élmény is. Legyen az egy hosszú olvasóest, egy beszélgetés barátokkal vagy egy pillanatnyi kikapcsolódás, ez a fotel mindig ott lesz, hogy kellemes légkört teremtsen Önnek és a vendégeinek. Az egyedi színválaszték és a kárpit lehetőségek lehetővé teszik, hogy a fotel tökéletesen illeszkedjen a környezethez és a saját stílusához.

Az AT RENO lounge fotel egy valódi különlegesség, amely megteremti a kényelem és a stílus tökéletes egyensúlyát. Válassza ezt a fotelt, ha a kifinomult dizájnt és a minőségi kényelmet szeretné egyesíteni az otthonában vagy üzletében.

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
85
Mélység (cm)
104
Szélesség (cm)
76
Ülőfelület magasság (cm)
46
Részletek
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Szálloda, hotel
Szín
Több színben rendelhető
Stílus
Design
Elegáns
Industrial
Tulajdonságok
Beltéri
Karfás
ülőpárnával
Anyag
Fém
Kárpitos
Kárpitos / Bársony
Kövess instagramon
Megnézem