Az idei trendek az éttermi székek esetében: eklektikusság és természetesség

2020. February 12.
Az idei trendek az éttermi székek esetében: eklektikusság és természetesség
Egy vendéglátóhely berendezése során számos szempontot kell figyelembe venni. A strapabíró, tartós kivitel üzleti, a design és a kényelem pedig vendég szempontból fontos. És akkor még nem beszéltünk az aktuális trendekről, melyek mellett szintén nem lehet szó nélkül elmenni. Amikor egy vendéglátóhely-tulajdonos igazán az aktuális trendeknek megfelelő helyet szeretne csinálni, azzal érdemes számolnia, hogy a divat néhány év alatt változik, így érdemes követni az aktuális fejleményeket.

Gyorsan a közepébe is vágunk, és eláruljuk: idén az éttermi székek és asztalok terén két fő tényező dominál: a természetesség és az eklektikusság. Egy kis kreativitással és a Dublino bútorok segítségével mindkettő ízlés szerint megvalósítható!

Hódít a természetesség

Az elmúlt években egyre népszerűbbek lettek a természetközeli hangulatot idéző vendéglátóhelyek. Aranykorukat élik a fa vázas éttermi székek, valamint újabb és újabb megoldások születnek arra, hogyan lehet még ügyesebben becsempészni a természetességet egy-egy helyiségbe. Ehhez a miliőhöz ajánljuk a Dublino hajlított tölgyafavázas székeit, amelyek harmonikusan illeszkednek egy növényekkel, természetes színekkel és anyagokkal felturbózott berendezéshez. 

Az összkép teljessé tehető fa bárpultokkal, dekoratív élő növényfallal, vagy akár aprócska belső kerttel is, ahol a konyhában is használatos fűszernövények a vendégek szeme láttára teremnek. 

Design fa éttermi székeink ötvözik a modern formatervezést és a natúr külsőt. Válasszon hozzájuk tömörfa asztallapjaink közül, és össze is állt a teljes bútorkészlet!

A képen asztal, beltéri, bútor, szék látható

Automatikusan generált leírás

Mix and match, játék a stílusokkal

Bár a “mix and match” kifejezés elsősorban a divat terén használatos a különböző stílusú, mégis összeillő darabok kombinálására, a lakberendezésben is régóta használják. Ha szeretné éttermét a legújabb trendek szerint berendezni, hasonló színű, de különböző stílusú éttermi székek összeválogatását ajánljuk. Legújabb kollekcióink darabjai közül ideális kombináció lehet a DL Rossi dark, a DL Marco grey és a DL Amy taupe design modellekből készült összeállítás. Ezeknek a daraboknak a legnagyobb előnye, hogy sokoldalúságuk miatt egyaránt választhatja őket klasszikus, minimalista, vagy akár industrial hangulatú vendéglátóhelyre is. Az eklektika jegyében pedig válogathat hozzá fa, fém vagy akár márványos berakású asztalaink közül is.


Az örök igazság: első a kényelem!

A Dublinonál kiemelt figyelmet fordítunk rá, hogy design éttermi szék modelljeink mindegyike maximális kényelmet biztosítson vendégei számára. Párnázott és kárpitozott székeink egyaránt komfortos ülést nyújtanak hosszú távon, így vendégei mindig visszavágynak majd önhöz.