B HOME LED CANDLE GREY

B HOME LED CANDLE GREY

Ledes gyertya
2 767 Ft / 7,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 395.32000000
deviza eladási árfolyamán

Ledes gyertya

Üdvözöljük a Dublino Bútorkereskedésben!

Szeretnénk bemutatni egy különleges darabot a bútoraink és lakberendezési tárgyaink kínálatából: a viaszos külsejű, pislákoló fényű gyertyát.

  • Különleges viaszos külsejű dizájn: Ez a gyertya egyedi viaszos bevonattal rendelkezik, amely nem csak védi, hanem stílust is kölcsönöz otthonának.

  • Élethű lánghatás: A gyertya egy modern technológiával készült pislákoló fényt használ, amely az igazi gyertyák lángját utánozza. Így gyönyörű és biztonságos hangulatot teremthet bármelyik helyiségben.

  • Kiváló minőségű anyagok: A Dublino Bútorkereskedés mindig a legjobb minőségű anyagokat és termékeket kínálja ügyfeleinek. Ez a gyertya nem kivétel, és hosszú élettartama garantált.

  • Több színben elérhető: A viaszos gyertya különböző színben kapható, hogy megtalálhassa a legmegfelelőbbet otthonába.

  • Stílus és kényelem egyben: A Dublino Bútorkereskedés kínálatában mindig megtalálja a legfrissebb lakberendezési trendeket, és ez a gyertya is a modern stílust képviseli, amely könnyen illeszkedik bármely otthoni környezetbe.

Vegye meg most a Dublino Bútorkereskedésben, és hozza be otthonába a meleg, kellemes hangulatot, amit B HOME LED gyertya nyújthat. Köszönjük, hogy velünk vásárolsz, és ha bármilyen kérdésed van, készségesen állunk rendelkezésedre.

Felhívjuk figyelmüket, hogy kínálatunkban szereplő termékeink többségét szétszerelt állapotban szállítjuk az optimális helykihasználás érdekében!  Amennyiben szeretnék igénybe venni összeszerelési szolgáltatásainkat, készséggel állunk rendelkezésre személyre szabott ajánlatunkkal. A termékek összeszerelése esetén a szállítási költség magasabb.

Kövess instagramon
Megnézem