B HOME LED CANDLE WHITE

B HOME LED CANDLE WHITE

Ledes gyertya
2 870 Ft / 7,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Ledes gyertya

Üdvözöljük a Dublino Bútorkereskedésben!

Szeretnénk bemutatni egy különleges darabot a bútoraink és lakberendezési tárgyaink kínálatából: a viaszos külsejű, pislákoló fényű gyertyát.

  • Különleges viaszos külsejű dizájn: Ez a gyertya egyedi viaszos bevonattal rendelkezik, amely nem csak védi, hanem stílust is kölcsönöz otthonának.

  • Élethű lánghatás: A gyertya egy modern technológiával készült pislákoló fényt használ, amely az igazi gyertyák lángját utánozza. Így gyönyörű és biztonságos hangulatot teremthet bármelyik helyiségben.

  • Kiváló minőségű anyagok: A Dublino Bútorkereskedés mindig a legjobb minőségű anyagokat és termékeket kínálja ügyfeleinek. Ez a gyertya nem kivétel, és hosszú élettartama garantált.

  • Több színben elérhető: A viaszos gyertya különböző színben kapható, hogy megtalálhassa a legmegfelelőbbet otthonába.

  • Stílus és kényelem egyben: A Dublino Bútorkereskedés kínálatában mindig megtalálja a legfrissebb lakberendezési trendeket, és ez a gyertya is a modern stílust képviseli, amely könnyen illeszkedik bármely otthoni környezetbe.

Vegye meg most a Dublino Bútorkereskedésben, és hozza be otthonába a meleg, kellemes hangulatot, amit B HOME LED gyertya nyújthat. Köszönjük, hogy velünk vásárolsz, és ha bármilyen kérdésed van, készségesen állunk rendelkezésedre.

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Kövess instagramon
Megnézem