BC FINN METAL WOOD 2896

BC FINN METAL WOOD 2896

Fémvázas fa ülőkés design karfás szék
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 391.35000000
deviza eladási árfolyamán

Fémvázas fa ülőkés design karfás szék

Találja meg a tökéletes összhangot a kényelem és a dizájn között a Scab Finn Metal Wood karfás székkel! Ez a szék egy valódi stílus és kényelem mesterfok, ami ideális választás azok számára, akik nem csak egy széket keresnek, hanem egy életérzést is.

A Scab Finn Metal Wood karfás szék kifinomult és modern stílusú, amely magában hordozza a skandináv minimalizmust és az olasz eleganciát. A szándékosan nagyvonalú profilok tiszta és letisztult architektúrát alkotnak, amelyek garantálják a tartósságot és a kényelmes ülést. A könnyed fém és fa kombinációja nem csak vizuálisan vonzó, hanem az anyagok összhangja is kiemelkedő.

Ez a karfás szék több mint bútordarab – élményt nyújt. Ezenkívül a szék dizájnja is figyelemreméltó. A skandináv minimalizmus és az olasz elegancia egyedülálló keveréke olyan környezetet teremt, amelyben mindenki számára kellemes érzés otthon lenni.

A Scab Finn Metal Wood karfás szék ideális választás a modern otthonokba vagy üzleti környezetekbe. Legyen az étkezőasztalnál, az irodában vagy a váróteremben, ez a szék biztosan magára vonzza a figyelmet és lenyűgözi a vendégeket. Fedezze fel a stílus és a kényelem tökéletes harmóniáját a Scab Finn Metal Wood karfás székkel, és tegye a helyiséget még különlegesebbé és vonzóbbá!


technikai részletek

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
78
Mélység (cm)
55
Szélesség (cm)
58
Súly (kg)
10,2
Ülőfelület magasság (cm)
44
Részletek
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Étterem, vendéglő
Iroda, tárgyaló
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Szín
Több színben rendelhető
Anyag
Fa
Fém
Stílus
Design
Elegáns
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Ajánlás otthonra
Étkező, konyha
Kövess instagramon
Megnézem