BT BOSTON TERRIER GOLD

BT BOSTON TERRIER GOLD

Arany kutyás dekoráció
4 272 Ft / 11,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 388.40000000
deviza eladási árfolyamán

Arany kutyás dekoráció

Ha egy elegáns és egyedi dísztárgyat keresel otthonodba, akkor megtaláltad a tökéletes választást. Engedd meg, hogy elmondjam, miért lesz ez a dísz egy különleges része otthonodnak.

Arany Ragyogás: A BT BOSTON TERRIER kutya díszfigura magával ragadó arany színével azonnal magára vonja a figyelmet. Az arany szín eleganciát és luxust sugall, és a figyelem középpontjába helyezi az enteriőrt.

Hűséges és Stílusos: Ez a díszfigura egy hűséges BT BOSTON TERRIER kutyát ábrázol, amely stílusos és exkluzív kiegészítővé válik az otthonodban. A figura részletes kidolgozása és elegáns megjelenése lenyűgöző.

Minőség és Megbízhatóság: A BT BOSTON TERRIER kutya díszfigura kiváló minőségű anyagokból készült, ami biztosítja a tartósságot és hosszú élettartamot. A gondos kidolgozás és a minőségi anyagok garantálják, hogy ez a díszfigura hosszú ideig szép maradjon.

Variálható Felhasználás: Bárhová is helyezed el ezt a díszfigurát - legyen az a nappaliban, hálószobában vagy az irodában -, biztos lehetsz benne, hogy egy különleges és jellegzetes kiegészítőt teszel otthonodba.

Az arany BT BOSTON TERRIER díszfigura azoknak szól, akik szeretik az elegáns és egyedi díszítéseket. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy otthonodat stílusosabbá és különlegesebbé tedd. Rendeld meg most a BT BOSTON TERRIER kutya díszfigurát, és élvezd az egyediséget és eleganciát, amit ez a dísztárgy kínál!

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Kövess instagramon
Megnézem