BT HARLOW CHARC

BT HARLOW CHARC

BT HARLOW CHARC Sötétszürke fonatos karfás szék
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

BT HARLOW CHARC Sötétszürke fonatos karfás szék

A BT Harlow Charc sötétszürke kültéri szék egy letisztult vonalvezetésű, funkcionális és kényelmes darab, ami tökéletes kiegészítője lehet bármilyen kültéri helyszínnek. Az alumíniumból készült keretet poliészter bevonat védi, ami tartósságot és időjárásállóságot biztosít.

A háttámla és az oldalak figyelemre méltó textil szövéssel párosul, amely egyedülálló textúrát és kivételes kényelmet kínál. Ez a kombináció nemcsak esztétikailag vonzó, hanem biztosítja a szék tartósságát és időjárásállóságát.

Az ülőpárna levehető olefin szövet huzattal (100% polipropilén) rendelkezik, amely szintén ellenáll a kültéri használat okozta viszontagságoknak, könnyen tisztítható és tartós. A sötétszürke színű huzat harmonikusan illeszkedik a szék általános megjelenéséhez és a kültéri környezethez.

A székek egymásra helyezhetősége (halmozhatósága) praktikus tárolási megoldást kínál, különösen olyan helyeken, ahol a rendelkezésre álló hely optimális kihasználása fontos. Összességében a BT Harlow Charc  kültéri szék egy ideális választás lehet, amely eleganciát és funkcionalitást egyesít, miközben kényelmes ülőhelyet biztosít a szabadban töltött időhöz.


Magasság

73 cm

Szélesség

62 cm

Ülés magasság

46 cm

Anyag

Alumínium keret


A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Részletek
Anyag
Alumínium
Szín
Szürke
Tulajdonságok
Kültéri
Rakásolható
Ajánlás
Terasz, kerthelyiség
Kövess instagramon
Megnézem