BT HARLOW OLIV

BT HARLOW OLIV

BT HARLOW OLIV fonatos karfás szék
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 402.38000000
deviza eladási árfolyamán

BT HARLOW OLIV fonatos karfás szék

A BT Harlow Oliv kültéri szék egy letisztult vonalvezetésű, funkcionális és kényelmes darab, ami tökéletes kiegészítője lehet bármilyen kültéri helyszínnek. Az alumíniumból készült keretet poliészter bevonat védi, ami tartósságot és időjárásállóságot biztosít.

A háttámla és az oldalak figyelemre méltó textil szövéssel párosul, amely egyedülálló textúrát és kivételes kényelmet kínál. Ez a kombináció nemcsak esztétikailag vonzó, hanem biztosítja a szék tartósságát és időjárásállóságát.

Az ülőpárna levehető olefin szövet huzattal (100% polipropilén) rendelkezik, amely szintén ellenáll a kültéri használat okozta viszontagságoknak, könnyen tisztítható és tartós. Az olívzöld színű huzat harmonikusan illeszkedik a szék általános megjelenéséhez és a kültéri környezethez.

A székek egymásra helyezhetősége (halmozhatósága) praktikus tárolási megoldást kínál, különösen olyan helyeken, ahol a rendelkezésre álló hely optimális kihasználása fontos. Összességében a BT Harlow Oliv kültéri szék egy ideális választás lehet, amely eleganciát és funkcionalitást egyesít, miközben kényelmes ülőhelyet biztosít a szabadban töltött időhöz.


Magasság

73 cm

Szélesség

62 cm

Ülés magasság

46 cm

Anyag

Alumínium keret


A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Részletek
Anyag
Alumínium
Tulajdonságok
Kültéri
Karfás
Szín
Zöld
Ajánlás
Terasz, kerthelyiség
Kövess instagramon
Megnézem