BT PEACH ARMCHAIR NATURAL

BT PEACH ARMCHAIR NATURAL

Díszes rattan kültéri szék
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 397.61000000
deviza eladási árfolyamán

Díszes rattan kültéri szék

A PEACH rattan kültéri szék egy stílusos és kényelmes bútor darab, amely tökéletes választás teraszra, erkélyre vagy akár az udvarra egyaránt. 

A szék  anyaga könnyű, így könnyen mozgatható és szállítható. A szék ülőfelülete és háttámlája kényelmesen formált és légáteresztő..

A díszítő részletek, mint például a rattan fonásának mintáját a páva tollainak nemes mintázata ihlette és a széken elhelyezett párnák, elegáns megjelenést kölcsönöznek a széknek. A párnája mosható és könnyen cserélhető a huzatja.

A PEACH rattan kültéri szék kiválóan illik a természetes környezetbe, de ugyanúgy passzol a modern és letisztult teraszokhoz is. A szék könnyen kombinálható más kültéri bútorokkal, például asztalokkal vagy puffokkal.

A PEACH rattan kültéri szék egy stílusos és kényelmes bútor darab, amely tökéletesen illeszkedik a kültéri környezethez, és lehetővé teszi, hogy élvezze az otthona szépségét és kényelmét akár a szabadban is.

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Kövess instagramon
Megnézem