DL CHURCH 01

DL CHURCH 01

Fém vázas, kárpitos templomi szék
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 395.32000000
deviza eladási árfolyamán

Fém vázas, kárpitos templomi szék

Minimum 300 db rendelhető. Az ár nem tartalmazza a szék hátulján kiképzett tároló zsebet, az összekapcsoló elemet, és a szék alján található tárolókosarat. Nagyobb mennyiség esetén kérje részletes árajánlatunkat.

Erős fémváz szerkezetre épített teljesen kárpitozott templomi szék. Ez a székek kiválóan alkalmasak hosszú távú előadások, istentiszteletek kényelmes székének.

A professzionális templomi széknek elegáns kárpitozása által minden egyházi környezetbe beleillik. A megrendelő egyedileg választhatja meg a szék vázának színét, és a kárpit anyagát és annak színvilágát.

A speciális öntött habrétegeknek köszönhetően a szék nagyon kényelmes. Szivacs rétege hosszú távú, intenzív használat esetén is megfelelően tartja eredeti formáját. A lekerekített lágy háttámlaforma diszkrét megjelenést biztosít a terméknek.

Könnyű szerkezeténél fogva egyszerű a szék rakodása, szállítása, elhelyezése. A székek egymásba rakhatók, rakásolhatók, sorolhatók. Ezáltal tárolásuk és szállításuk kimondottan egyszerű és kevés helyigénnyel megoldható.

Ez a szék kiválóan alkalmasak templomok, egyházi közösségek, gyülekezetek, oktatási intézmények, oktatótermek, rendezvény teremek, előadótermek székének, bútorának.

Alap kivitel  -  79,-EUR

Összekapcsoló elemmel, tárolókosárral, zsebbel  -   83,-EUR


A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
84
Mélység (cm)
54
Szélesség (cm)
48
Részletek
Tulajdonságok
Beltéri
Rakásolható
Kövess instagramon
Megnézem