FT SIERRA IVORY

FT SIERRA IVORY

Kézzel készített szőnyeg
159 980 Ft / 402,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 397.96000000
deviza eladási árfolyamán

Kézzel készített szőnyeg

Fejezze ki saját stílusát a Sierra Ivory kézzel készített szőnyeggel, mely az elegancia és a kifinomultság tökéletes megtestesítője! A Sierra Ivory szőnyeg kézzel készített, művészi szintű kivitelezéssel, figyelemre méltó részletekkel és precíz kidolgozással.

A szőnyeg színe az elegáns ivory (szivory) árnyalat, mely időtlen és sokoldalú, tökéletesen illeszkedik bármilyen enteriőrbe. Az ivory szín egyedülállóan elegáns és megnyugtató, így tökéletes választás lehet a lakásának bármelyik helyiségébe. Az ivory színű szőnyeg ideális választás lehet a modern, skandináv, minimalista vagy akár klasszikus stílusú otthonokba is.

A Sierra Ivory kézzel készített szőnyeg luxus minőséget képvisel. A szőnyeg anyaga magas minőségű szálakból készült, melyek sűrűn és puhan vannak elrendezve, így rendkívül kényelmes tapintást biztosítanak. A szőnyeg tartós és ellenálló, így hosszú távú használatra tervezve van. A kézzel készített részletek pedig garantálják a szőnyeg egyediségét és művészi értékét.

A Sierra Ivory szőnyeg nem csupán egy lakberendezési elem, hanem egy valódi műalkotás, amely lenyűgöző központi pontja lehet bármelyik szobának. A szőnyeg könnyedén feldobja a lakását és stílusos hangulatot teremt. Legyen az nappali, hálószoba, vagy akár étkező, a Sierra Ivory szőnyeg biztosítja az eleganciát és a minőséget otthonában.


Összetétel: 100% viscose
Súly: 5 000 g/m² ± 5%
Méret: 160x230 cm ± 5%
Gyártási folyamat: kézzel készített

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Kövess instagramon
Megnézem