SI FLOW CONSOLE

SI FLOW CONSOLE

Design konzolasztal
147 600 Ft / 360,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Design konzolasztal

Fedezd fel a Flow konzolasztalt a Dublino választékában, amely egyedülálló eleganciát és stílust kölcsönöz otthonának vagy vállalkozásának belső terének. A kiváló minőségű konzolasztal a részletekre való figyelem és a letisztult dizájn tökéletes kombinációja.

A Flow konzolasztal kifinomult formavilága és a modern megjelenése egyaránt lenyűgöző. A letisztult vonalak és a precíz kidolgozás emelik az asztal exkluzív megjelenését, miközben kiváló minőségű anyagai garantálják a tartósságot.

Ez a konzolasztal sokoldalú használatot kínál. Az üveglap ideális helyet biztosít a dekoratív tárgyaknak, könyveknek vagy más személyes tárgyaknak. Az alsó polc további tárolási lehetőséget kínál.

A Flow konzolasztal tökéletesen illeszkedik bármely belső térbe, legyen az otthoni nappali vagy vállalkozásának recepciója. A magas minőségű anyagok és a kiváló kivitelezés garantálják az asztal tartósságát és hosszú élettartamát.

Fedezze fel a Flow konzolasztal sokoldalúságát és esztétikai értékét, és tegye elegánssá az otthoni vagy vállalkozási teret. Az asztal exkluzív designja és funkcionalitása garantáltan kiemeli a belső tér stílusát és vonzerejét.

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
40
Magasság (cm)
78
Szélesség (cm)
120
Kövess instagramon
Megnézem