OT JAVAFIREPIT

OT JAVAFIREPIT

Fatárolós tűzrakóhely
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Fatárolós tűzrakóhely

A OT JAVAFIREPIT kompakt fa tárolós tűzrakóhely egy igazán praktikus és stílusos megoldás azoknak, akik szeretik a szabadtéri tüzeket és a kerti parti hangulatot. Ez a kiváló minőségű tűzrakóhely nagyobb tárolókapacitással rendelkezik, így több fát tudsz tárolni benne, hogy mindig legyen elegendő tűzifa az esti szabadtéri tevékenységekhez.

A kompakt fa tárolós tűzrakóhely kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült, így időjárástól függetlenül használható. A tartós és erős konstrukció mellett, a tűzrakóhely praktikus kialakításának köszönhetően, könnyen tárolható és szállítható, így akár egyik helyről a másikra is könnyen áthelyezhető.

A fa tároló rész az alsó részen található, amely megóvja a tűzifát a nedvességtől, így biztosítva, hogy a fa mindig száraz maradjon. A tűzrakó rész a felső részen található, amely nagyobb kapacitást biztosít a tűzifa elhelyezésére. A kényelmes magassága és a könnyen hozzáférhető tűzrakó rész pedig biztosítja, hogy a tűz mindig könnyen és biztonságosan meggyújtható legyen.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
41
Szélesség (cm)
41
Súly (kg)
18,1
Átmérő (cm)
80
Kövess instagramon
Megnézem