OT RAFIFIREPIT BEMUTATÓDARAB
Akció

OT RAFIFIREPIT BEMUTATÓDARAB

Tűzkosár
63 714 Ft / 155,40€ 97 990 Ft / 239,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Tűzkosár

A OT RAFIFIREPIT virág formájú tűzkosár egy igazán egyedülálló és stílusos kerti kiegészítő, amely garantáltan feldobja majd a szabadtéri teret és vonzza a tekinteteket. Ez a gyönyörű tűzkosár virágmintázatú kialakítása révén kifejezetten a természet szerelmeseinek és a kertbarátoknak készült.

A virág formájú tűzkosár magas minőségű anyagokból készül, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak a terméknek. Az acélból készült kosár bármilyen időjárási körülmények között használható, így a kültéri tűz varázslatos élménye mindig elérhető lesz. Az aprólékosan kidolgozott virágmintázatok pedig nem csak dekoratívak, hanem a tűz fényében még szebbé és látványosabbá válnak.

A virág formájú tűzkosár kiválóan alkalmas a szabadtéri kikapcsolódáshoz, a kerti partikhoz, vagy akár romantikus estékre is. A tűzkosár kényelmes és biztonságos használatot biztosít és használatra kész. A termék egyedülálló kialakítása és szemet gyönyörködtető megjelenése miatt, garantáltan magára vonzza a tekinteteket, és kiemeli a kert vagy terasz stílusát.

Kövess instagramon
Megnézem