OT KINGDOMFIREPIT BEMUTATÓDARAB
Akció

OT KINGDOMFIREPIT BEMUTATÓDARAB

Fatárolós kültéri kandalló
61 433 Ft / 155,40€ 94 481 Ft / 239,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 395.32000000
deviza eladási árfolyamán

Fatárolós kültéri kandalló

A OT KINGDOMFIREPIT fa tárolós kandalló egy igazán praktikus és stílusos megoldás azoknak, akik szeretik a szabadtéri tüzeket és a kerti parti hangulatot. Ez a kiváló minőségű kandalló nagyobb tárolókapacitással rendelkezik, így több fát tudsz tárolni benne, hogy mindig legyen elegendő tűzifa az esti szabadtéri tevékenységekhez.

A kompakt fa tárolós kandalló kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült, így időjárástól függetlenül használható. A tartós és erős konstrukció mellett, a kandalló praktikus kialakításának köszönhetően, könnyen tárolható és szállítható, így akár egyik helyről a másikra is könnyen áthelyezhető.

A fa tároló rész az alsó részen található, amely megóvja a tűzifát a nedvességtől, így biztosítva, hogy a fa mindig száraz maradjon. A kandalló rész a felső részen található, amely nagyobb kapacitást biztosít a tűzifa elhelyezésére. A kényelmes magassága és a könnyen hozzáférhető kandalló rész pedig biztosítja, hogy a tűz mindig könnyen és biztonságosan meggyújtható legyen.

 Az egyedülálló tervezésű kandalló emellett rendkívül stílusos kiegészítője lehet a kertnek vagy a terasznak, hiszen elegáns, modern kialakításának köszönhetően bármilyen környezetbe tökéletesen illeszkedik.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
125
Szélesség (cm)
43
Súly (kg)
7
Kövess instagramon
Megnézem