PEDRALI ANEMOS ROUND OUTDOOR

PEDRALI ANEMOS ROUND OUTDOOR

Kültéri étkező,- tárgyalóasztal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Kültéri étkező,- tárgyalóasztal

A Pedrali Anemos Round Outdoor asztal egy beltéri darab, amely egyszerű és építészeti formákkal rendelkezik, hogy fokozza a beton anyagiságát és új kifejező stílust adjon neki. Ez az asztal lenyűgöző jellegzetessége a két különálló betonhéjból álló alap, amelyek a tetejére vannak rögzítve. Az alap elemek olyan szerkezeti membránt alkotnak, amelyek megszabadulnak a saját súlyukra jellemző merevségtől, és kettős görbületük révén rugalmas és kanyargós formákat öltenek.

Az Anemos Round asztal vizuálisan könnyű megjelenést kölcsönöz, ugyanakkor jelentős súlyának köszönhetően stabil és masszív. Ez lehetővé teszi, hogy megbízhatóan megtámassza a nagy kerek tetejeket, így ideális választás étkezőasztalként vagy tárgyalóasztalként.

Az asztal ujjlenyomatmentes felülettel rendelkezik, amely megkönnyíti a tisztítást és megőrzi a megjelenését hosszú távon. Ezáltal mindig ragyogóan új és vonzó marad, és könnyen karbantartható.

A Pedrali Anemos Round Outdoor asztal egy igazán különleges darab, amely elegáns és modern megjelenést kölcsönöz bármely beltéri térnek. A beton anyagisága és az építészeti formák kombinációja egyedi stílust és vonzó atmoszférát teremt. Legyen szó otthoni étkezőről, kávézóról vagy üzleti tárgyalóteremről, az Anemos Round asztal garantáltan lenyűgözi vendégeit és teret ad a kreativitásnak és a stílusnak.

Fedezze fel a Pedrali Anemos Round asztal eleganciáját és minőségét, és tegye különlegessé otthonát vagy munkaterét a Pedrali prémium bútorainak segítségével!


technikai részletek


A PEDRALI prémium minőségű termékei a kiváló tervezés és a prémium anyagok összehangolásával jönnek létre, garantálva a kifinomultságot és a tartósságot egyaránt. Az olasz márka híres a letisztult formákról és az innovatív technológiáról, amelyek egyedülálló eleganciát és funkcionalitást kölcsönöznek bútoraiknak. A PEDRALI termékei kiváló választások mindazoknak, akik az esztétikát és a minőséget egyaránt értékelik otthonuk vagy irodájuk berendezésében.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
73
Szélesség (cm)
110
DB / doboz
1
Átmérő (cm)
129,139,149,159,220,260
Részletek
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Étterem, vendéglő
Iroda, tárgyaló
Szálloda, hotel
Terasz, kerthelyiség
Szín
Több színben rendelhető
Stílus
Design
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Ajánlás otthonra
Étkező, konyha
Kövess instagramon
Megnézem