PEDRALI FRANK

PEDRALI FRANK

Design exkluzív étkező,- és tárgyalóasztal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Design exkluzív étkező,- és tárgyalóasztal

A Pedrali Frank TFK asztal egy lenyűgöző darab, amelyet az építészeti formák és az ipari anyagok inspiráltak. A racionális vonalak és ívek összehangolása a könnyedség és a kortársság képét közvetíti.

Az asztal szerkezete két változó vastagságú, enyhén ívelt fröccsöntött alumínium alapból áll, amelyeket a teteje támaszt. Az alapok alul elkeskenyednek, majd kevésbé hangsúlyos ívben érik el a talajt. Ezek az alapok erős acélgerendával vannak összekötve, amelyek a tető alatt helyezkednek el, biztosítva a stabilitást és a tartósságot.

A Frank TFK asztal teteje téglalap alakú, lekerekített sarkokkal rendelkezik, és számos különböző anyagban és kivitelben elérhető. Ez lehetővé teszi, hogy az asztal testre szabott legyen a környezetéhez és a stílusához. A kiváló minőségű anyagok és a gondosan kidolgozott részletek garantálják, hogy az asztal hosszú élettartamú és vonzó maradjon.

Az asztal ujjlenyomatmentes felülettel rendelkezik, ami megkönnyíti a tisztítást és megőrzi a megjelenését hosszú távon. Így mindig ragyogóan új és vonzó marad, és könnyen karbantartható.

A Pedrali Frank TFK asztal kiemelkedő stílust és funkcionalitást nyújt az otthoni vagy üzleti környezetben. Kortárs megjelenésével és kifinomult részleteivel bármely teret feldobja. Legyen szó étkezőről, tárgyalóteremről vagy irodai közösségi terek felhasználásáról, az asztal hozzájárul a tér egyedi karakterének kialakításához.

Fedezze fel a Pedrali Frank TFK asztal eleganciáját és minőségét, és tegye különlegessé otthonát vagy munkaterét a Pedrali prémium bútorainak segítségével!

technikai részletekA PEDRALI prémium minőségű termékei a kiváló tervezés és a prémium anyagok összehangolásával jönnek létre, garantálva a kifinomultságot és a tartósságot egyaránt. Az olasz márka híres a letisztult formákról és az innovatív technológiáról, amelyek egyedülálló eleganciát és funkcionalitást kölcsönöznek bútoraiknak. A PEDRALI termékei kiváló választások mindazoknak, akik az esztétikát és a minőséget egyaránt értékelik otthonuk vagy irodájuk berendezésében.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
100-120
Magasság (cm)
72,5
Szélesség (cm)
240-300-360
DB / doboz
1
Részletek
Anyag
Laminalt
Fém
HPL
Kő, márvány
Szín
Több színben rendelhető
Stílus
Design
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Ajánlás otthonra
Étkező, konyha
Ajánlás
Iroda, tárgyaló
Szálloda, hotel
Kövess instagramon
Megnézem