PEDRALI ARKI-TABLE ARKS.20

PEDRALI ARKI-TABLE ARKS.20

Hangelnyelő panel
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Hangelnyelő panel

A Pedrali Arki-Table ARKS.20 hangelnyelő panelt kínál, amely szövettel kárpitozott és lehetővé teszi az asztalok közötti elválasztást. Ez a hangelnyelő panel nemcsak esztétikus megjelenést nyújt, hanem segít csökkenteni a zajt és növeli a munkakörnyezet kényelmét.

A panel könnyen eltávolítható és tisztítható, így könnyedén karbantartható. Ezzel a hangelnyelő panelel ellátott asztallal kiválóan kombinálható az Arki-Table állítható íróasztal, amely praktikus és ergonomikus megoldást kínál a felhasználók számára.

Az ARKS.20 hangelnyelő panel felfrissíti az irodai vagy munkaterületek megjelenését, miközben hozzájárul a hangakusztika javításához és a magánélet védelméhez. Ez a kárpitozott hangelnyelő panel egyedülálló stílusú és funkcionalitású kiegészítője lehet az Arki-Table állítható íróasztalnak, és segít létrehozni egy optimális munkakörnyezetet az alkalmazottak számára.

Technikai részletek

A PEDRALI prémium minőségű termékei a kiváló tervezés és a prémium anyagok összehangolásával jönnek létre, garantálva a kifinomultságot és a tartósságot egyaránt. Az olasz márka híres a letisztult formákról és az innovatív technológiáról, amelyek egyedülálló eleganciát és funkcionalitást kölcsönöznek bútoraiknak. A PEDRALI termékei kiváló választások mindazoknak, akik az esztétikát és a minőséget egyaránt értékelik otthonuk vagy irodájuk berendezésében.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
37
Szélesség (cm)
179
Súly (kg)
12,9
DB / doboz
1
Részletek
Anyag
Laminalt
Kárpitos
Kárpitos / Bársony
Kárpitos / Bőr
Kárpitos / Textil
Ajánlás otthonra
Dolgozó
Szín
Több színben rendelhető
Stílus
Design
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Ajánlás
Iroda, tárgyaló
Kövess instagramon
Megnézem